Fotografia

Páginas: 2 (347 palabras) Publicado: 17 de marzo de 2014
Premi a la millor fotografia del New York Times
Aquest any el guanyador del premi que l’ha atorgat el director fotogràfic del New York Times ha estat per un fotògraf català deBarcelona, el Albert Soler estudiant del colegi de fotògrafs de Barcelona va fer aquesta fotografía un dia que va anar a les afores de Barcelona, va trobar una masia, el pati dedarrera i havia una bicicleta acabada de netejar em les gotes de l’aigua encarra caient i regalimant, en la fotografía tambe s’hi veu una arada arpejada a la paret, en lamateixa paret que s’hi arrapen ja un arbre que reposa el una paret grisa i mullada d’aigua com la bicicleta, l’arada i el arbre.
La fotografía es va fer em una càmera rèflex NikonD3100. El mode d’enfocament esta a prop, la camara enfoca a la bicicleta i es veu perfecte, fins hi tot s’aprecien les gotes d’aigua de la bicicleta recent netejada, al fons és veuborrós i desenfocat, hi ha un cobert blanc em una taulada prevaricada. Aquesta fotografía busca la senzillesa i la vida vida quotidiana d’un ciclista recent tornat d’una sortida.En el quadrant de dalt a la dreta es cel per que la imatge respiri, per que no estigui massa recarregada. Els quadrant de la dreta son els que estan enfocats i a mida que vananat cap el punt de fuga que es el cel l’enfocament va sent més baix.

Les línees que distribueixen d’imatge en quadrats es disposen i tallen diferents objectes per donar elpunt de perfecció que fa que hagi guanyat el premi del New York Times. Hi han quatre línees que es tallen, la línea de la dreta passa per el mig del manillar, la línea de la dretapassa pel centre de la roda i per les fulles del arbre, les línees horitzontals, la de baix passa per mig de la bicicleta i la de dalt passa per la maneta del manillar esquerre.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Fotografía
  • Fotografia
  • fotografia
  • Fotografia
  • La Fotografia
  • fotografia
  • La fotografía
  • La fotografía

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS