Fotogramas

Páginas: 2 (297 palabras) Publicado: 9 de enero de 2013
COMENTARI DE FOTOGRAMES


Per a fer els fotogrames vaig utilitzar els següents materials:
-Una ampliadora que ens proporciona la llum que necessitem per impressionar elpaper sensible del fotograma i controla el temps d'exposició.
- Els líquids que utilitzem són el revelador,el bany d'atur i fixador.
- Necessitem tres cubetes per als líquidsde revelar i una pinça per a cada cubeta, i finalment una cubeta amb aigua per rentar els fotogrames.
-Es pot utilitzar una llum de color vermell.

Com es fa el fotograma?-Es treu el paper fotogràfic i es situa en l'ampliadora procurant que la cara brillant quedi cap amunt.
-Es posa el material que hem escollit sobre el paper fotogràfic.-S’encén l’ampliadora i es conta el temps d’exposició adequat que pot ser un 5 o 6 segons.
-Es retira el material que estava sobre el paper i s’ introdueix dins de lescubetes seguint aquest ordre: revelador - bany d'atur – fixador- aigua.
-En el revelador, anirem observant fins que surti la imatge, amb tots els seus grisos i negres,llavors eltraurem i ho passarem al bany d'atur durant un minut, i després al fixador que estarà uns minuts,finalment es neteja amb aigua i es penja a la paret per que es sequi.

Un coprevelat el paper, es veuran blancs o amb tonalitats grises els llocs que hagis tapat amb un objecte qualsevol el fons es veurà totalment negre.
Els materials opacs et donengeneralment superfícies blanques, en canvi els materials transparents et donen segons l'exposició de la llum diferents tonalitats i gamma de grisos.

El que em va passarami va ser que vaig posar un regle transparent i un fosforescent, el regle em va sortir amb una tonalitat grisa en canvi el fosforescent al ser opac va sortir totalment blanc.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fotograma
  • fotograma
  • Fotograma
  • Fotograma
  • Fotograma
  • Fotograma
  • Entre el fotograma y la pluma
  • Tipos De Fotogramas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS