fotos traball Medi

Páginas: 4 (959 palabras) Publicado: 16 de marzo de 2015
QURIOSITATS
Distingir entre taurons mascles i femelles és molt senzill. Sol cal mirar si tenen òrgans copuladors(pterigopodis). Si en tenen, és mascle; en cas contrari, femella és. Quan ens referimals òrganscopuladors ho fem en plural perquè cada mascle en té dos.

SENTITS
Els taurons tenen extremadament desenvolupat el sentit de l'olfacte, sent capaços de detectar vestigis de substàncies, comla sang a l'aigua, i seguir la seva pista fins al seu origen.
La vista, menys desenvolupada, els permet percebre de forma vaga els moviments de llums i ombres en les aigües obscures, especialmentquan se'ls aproxima una presa. Són molt sensibles als sons de baixa freqüència i tenen una audició direccional molt potent. Els seus òrgans que posseeixen en les línies laterals, i el musell els permetcaptar estímuls electrònics dèbils procedents de les contraccions musculars dels peixos ossis. Aquesta combinació de sentits i la seva agudesa, expliquen el seu èxit evolutiu.
ALMENTACIÓ
Els tauronssón carnívors, que ingereixen una gran varietat de preses, des de plàncton microscòpic fins a cetacis
Són peixos extraordinàriament hàbils a l'hora de localitzar les preses i seguir-ne el rastre.Cada espècie té el seu nínxol alimentari específic dintre del seu hàbitat, i constitueix un important eslavó en el fluix d'energia pels oceans de la terra. Quan cacen en bandades, poden incitar-se entre sifins a formar un frenesí devorador. Fan cercles entorn la seva presa i es llancen a sobre de sobte, normalment de baix cap a dalt. Tot i la quantitat de submarinistes, nedadors i esquiadors aquàticsque s'aventuren en aigües on hi ha de taurons, es produeixen relativament pocs atacs encara que estadísticament, quan això succeeix, un terç resulten mortals. Entre les espècies més perilloses per al'ésser humà trobem el tauró blanc, el tauró martell, el tauró tigre i el tauró blau otintorera.
Tampoc existeix una relació entre grandària i consum de carn. Per exemple, a pesar de la seva enorme...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Traballo Lindoso
  • COGNITIVO TRABALLO
  • Traballo Atapuerca
  • Can traball
  • Traballo de Astronomía
  • Fotos
  • Foto
  • Foto

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS