frances

Páginas: 3 (737 palabras) Publicado: 19 de mayo de 2013

1. Presentació del dossier :
- tema que tracta,objectius,continguts d’aprenentatge,metodologia
Dossier: L'hivern
El tema escollit per treballar amb els nens serà l'hivern. Així treballant unade les estacions de l'any podem parlar de les característiques ambientals , els canvis d'armari que es produeixen en aquesta época, etc.. L'objectiu principal d'aquest mini dossier és fer coneixer alsnens més coses sobre aquesta época de l'any treballant amb materials més divertits com cançons, receptes , contes.. Així podrem garantir la competéncia amb el coneixement i la interacció delsalumnes amb el món físic.
2. Com està organitzat el dossier.
El dossier está organitzat en diferents apartats que amb una metodologia diferent, el nen podrà anar treballant i descubrint coses novessobre que és l'hivern.
3. Descripció de cada activitat
El primer que trobem és una fotografia típica de l'hivern conjuntament amb un text introductori qué explica com és aquesta estació, quan tempsdura, la roba típica que es porta i una lleu introducció sobre la neu i els jocs que es poden fer amb ella.
Tot seguit trobem l'apartat 'Que sais-tu sur l'hiver' en el cual explica quin dia comença iquin acaba, la hivernació dels animals , les flors típiques i les temperatures .
El segon apartat és un test d'auto avaluació ón el nen posa a evaluació que és allò que ha aprés en el apartatanterior i per lo tant té consolidat i qué no.
El seguent apartat planteja dos jocs per al nen. El primer 'Le jeu des sept différences des beaux bonnets' tracta de buscar les set diferéncies entre dosimatges d'uns nens amb barrets diferents tipics de l'hivern . El segon joc planteja fer un home de paper i retallar la corresponent roba d'abric per vestir-lo i després en grups i amb un dau jugar avestir-lo.
Seguidament trobem un apatat ón el nen haurà de colorejar tres dibuixos diferents en concordància amb els colors més destacats de l'hivern.
El que ve a continuació són un recull de cançons i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • franco
  • Frances
  • frances
  • Frances
  • Frances
  • Franco
  • Frances
  • Frances

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS