Frena Càndida Frena

Páginas: 3 (744 palabras) Publicado: 2 de noviembre de 2012
FITXA DE LA LECTURA

FITXA TÈCNICA
TITOL: Frena, Càndida Frena
AUTOR: Maite Carranza
EDITORIAL: Cruïlla
COL•LECCIÓ: Gran Angular
COMENTARI
GÈNERE LITERARI: Narratiu.
ARGUMENT
Tot vacomençar quan la Càndida( una noia de 15 anys que es vol menjar el món), va rebre unes trucades per informar-se sobre el nou curs escolar. El primer dia d’esola, el professor de gimnàstica els va lliurar unspapers de pagament d’una sortida a esquiar. La Càndida volia anar, però no amb l’equip d’esquí que disposava, així que va intentar pagar-se’n un amb els seus diners fent de cangur als seus germans.Això no va tenir bons resultats i ho va deixar.
Un dissabte per la tarda, va pensar de planificar una petita festa-berenar per a les seves amigues, però cap d’elles s’hi va presentar. Tota trista vasortir al balcó i allà es va trobar a la veïna d’adalt, qui molt amable li va donar conversació, i la Càndida va optar per invitar-la a ella i als seus germans a berenar.
Uns dies desprès, la Càndidai les seves amigues van formar un grup de fans dels Eskaroles Kaníbals. Al principi la Càndida era la presidenta però quan van anar a l’aeroport i va veure tot aquell munt de fans i aglomeracions, vadecidir que qui tenia que anar a donar-los la carta del grup era la Cuca Cordill.
La Càndida ja portava uns dies que s’havia fixat en l’amic de biblioteca del seu germà, a causa d’això ja no sbarallava amb els seus germans i feia altres coses extranyes, estava tota enamorada.
Un dia, la Càndida, va posar-se uns pantalons i al comprobar que no li entraven, va decidir fer règim i anar de compresamb la Cuca Cordill per a comprar talles més grans. Al principi no es veia gens bé dins del seu cos, però al veure que a en Viqui li havia agradat tal i com era, es va oblidar del tema.
Viqui vatrucar un dia a la porta i va regalar un llibre a la Càndida, i dies més tard es van trucar, van quedar i començaren a sortir.
El dia de carnaval en Viqui la va convidar a la festa del seu insti. Van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • freno
  • frenos
  • FRENOS
  • Frenos
  • Frenos
  • frenos
  • frenos
  • frenos

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS