Freud psicoanalisi

Páginas: 2 (459 palabras) Publicado: 4 de marzo de 2012
Psicologia – Qüestionari Freud

1. Freud aprèn que la histèria és un trastorn mental i que l’estat hipnòtic, la hipnosis, els ajuda a comprendre el que realment li passa al pacient però no acurar, utilitza la hipnosi per el tractament de la histèria, per arribar a la resposta de la pregunta de que li ha passat al pacient perquè tingui aquests símptomes. A través de la hipnosis descobreix elpoder de la ment sobre el cos i el profund enigma del inconscient o subconscient. També aprèn que els trastorns mentals dels pacients són a conseqüència d’una experiència dramàtica i que no en sónconscients d’ells. És a dir que ha descobert que hi ha pensament inconscient.

2. Els metges vienesos s’oposen a Freud perquè diuen que ell es basa en especulacions metafísiques, abstractes, i queells només utilitzen l’experimentació fisiològica, cosa que sí que es pot observar comparat amb les conclusions de Freud.

3. Un exemple de lapsus linguae a la pel·lícula és quan Cecilyconfondeix al doctor Freud amb Breuer. Un altre és quan Cecily va dir la paraula prostituta quan volia dir una altra.

4. L’altre mètode que utilitza Freud en la teràpia amb la Cecily és l’associaciólliure, és a dir, el pacient comença a parlar sobre un tema qualsevol i, sense que el psicoanalista pressioni en la conversa, el propi pacient va associant diferents temes fins que arribi a la causa delseu problema i desapareguin els símptomes.

5. Un dels símptomes és la seducció de Cecily cap a Freud i Breuer, ja que els recordava al seu pare, al seu “amor” de petita. Altres símptomes físicssón la immobilitat, la sensació de parir i la ceguesa.

6. Primerament semblen que són absurds perquè no els troba cap sentit, cap significat, però després se n’adona que si que tenen unsignificat i que li permetran trobar la veritat, la causa dels símptomes dels pacients.

7. Breuer i Freud van trencar perquè Freud va arribar a la seva nova teoria de que durant la infantesa els...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Sigmund Freud Psicoanalisi
  • el psicoanalisi
  • psicoanalisi
  • Psicoanalisi
  • El psicoanalisi
  • psicoanalisi
  • psicoanalisi
  • Psicoanalisi infantil

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS