Frida Kahlo

Páginas: 4 (917 palabras) Publicado: 25 de enero de 2014
FRIDA KAHLO

1.Cerca a internet la fitxa tècnica de la pel·lícula "FRIDA".
Fitxa tècnica de la pel · lícula
Frida , la pel · lícula dirigida per Julie Taymor i basada en la biografia escritaper Hayden Herrera , narra la vida de la pintora mexicana Frida Kahlo ( Salma Hayek ) , la seva relació amb Diego Rivera ( Alfred Molina ), el seu amant i mentor artístic , els seus contactessentimentals i polítics i les seves dificultats físiques , que van marcar tota la seva vida i la seva obra . També reflecteix el seu amor per la vida , per la pintura i per Diego Rivera , el seu caràcter rebeli independent i els seus somnis i desitjos més profunds , que va deixar plasmats en els seus inquietants quadres . En molt poques ocasions , vida i obra han estat tan íntimament unides , el que fanecessari acostar-se a la seva vida per comprendre la seva pintura .
Títol original : Frida
Any : 2002
Durada : 120 minuts
Nacionalitat : Mèxic
Director : Julie Taymor
Guió : Edward Norton
Música: Elliot Goldenthal
Fotografia : Rodrigo Prieto
Premis : 2 Oscar
Gènere : Drama
Repartiment : Salma Hayek , Alfred Molina , Edward Norton , Antonio Banderas , Ashley Judd , Geoffrey Rush , RogerRees , Diego Luna , Julian Sedgwick .

Sinopsi: Frida és una pel · lícula que explica la torturada i apassionant vida de la pintora surrealista Frida Kahlo i la seva relació amb l'art i amb elmuralista mexicà Diego Rivera . Des de la seva complexa i duradora relació amb el seu marit i mentor , Diego Rivera i la seva il · lícita i controvertida relació amb León Trotsky , fins als seus romàntics iprovocatius embolics amb dones , Frida Kahlo va viure una vida audaç , apassionada , dolorosa , com una sensual i vitalista revolucionària política i artística .

2. Fes resums, breus, de lesbiografies dels següents personatges: Frida Kahlo, Diego Rivera, David Alfaro Siqueiros, Jhon D. Rockefeller i Leon Trotsky.
John Davison Rockefeller
(Richford, EUA, 1839-Ormond Beach, aneu., 1937)...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Frida Kahlo
  • Frida kahlo
  • Frida Kahlo
  • Frida kahlo
  • Frida kahlo
  • frida kahlo
  • Frida Kahlo
  • Frida Kahlo

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS