Froebel

Páginas: 2 (383 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2012
FRÖBEL
. La funció del mestre.
Fröbel va tenir una cura especial en la capacitació de mestres de bon caràcter, amistosos i accessibles per als infants, i va donar especial importància a lacapacitat per transmetre educació en cadascuna de les Seves accions.
. La funció de l’alumne.
Ha d’expressar la seva creativitat, les seves emocions, passar-ho bé i jugar.
. El mètode de treball que voleuutilitzar . Aquest mètode ha de ser adequat a les característiques que voleu ressaltar del personatge que treballeu.
Método Intuitivo: Se presenta cuando la clase se lleva a cabo con el constanteauxilio de objetivaciones o concretizaciones, teniendo a la vista las cosas tratadas o sus sustitutos inmediatos.
. Organització de l’aula adequada al mètode de treball.
Aquesta activitat s’hauria defer preferiblement en l’aula de Psicomotricitatper dos raons: el terra està preparat perquè els nens no es facin mal ja queés tou i hi ha el material que necessitem per realitzar l’activitat.Germanes Agazzi
. La funció del mestre.
Observar l’ infant com actua quan experimenta amb els estris de la casa
. La funció de l’alumne.
Pretende este método formar niños capaces de actuar poriniciativa propia, sin que hayan de depender en todo momento de la tutela del educador.
Recurre para ello a la auto actividad y al trabajo del niño, basado en la realización de actividades de la vidapráctica y cotidiana que las hermanas Agazzi incorporan al aula.
. El mètode de treball que voleu utilitzar . Aquest mètode ha de ser adequat a les característiques que voleu ressaltar del personatge quetreballeu.
EI mètode Agazzi es basa en l'espontaneïtat i l’experiència personal dels nens i les nenes, i en la vida feta en comunitat. En aquesta línia van desenvolupar un nou model educatiu per a laprimera infància basant-se en l’esquema de la llar familiar, on intentaven reproduir un ambient natural com fos possible per als més petits i el treball d’hàbits era molt important.
. Organització...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Froebel
  • Froebel
  • Froebel
  • Froebel
  • froebel
  • FROEBEL
  • Froebel
  • Froebel

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS