Frozen pizza

Páginas: 7 (1548 palabras) Publicado: 30 de marzo de 2011
Frozen pizza
Un noi jove en comptes de quedar-se a la Uni, decideix llogar un pis en una casa d'una família, perquè tot i que preferia estar amb gent de la seva edat, ja li està bé la casa que troba, en què hi ha una dona, el seu marit Harry, i dos fills adolescents. La dona li ensenya l'habitació, empaperada amb conills de tots colors, i ell pensa que és rara, però que ja li està bé perquè estàmolt endreçada, cosa que la seva no. Va desfent la maleta, i al cap d'un ratu va a trobar a la dona, que seia al sofà (el menjador també està empaperat de coses rares) per preguntar-li a quina hora sopen, i ella li contesta rient que ells no sopen, “només mengen i corren”. Tot i així, ella li ensenya la cuina, que és TOTA groga, i li diu que la nevera està a dins d'un armariet, i que no tenendallonses per cuinar, sinó que tot està congelat (un munt de pizzes i menjars preparats) i es fa al microones. Ell pobre accepta i es menja el que hi ha, tot i que diu que la cosa no té gust a res, i se'n ressent pensant que mai havia parat atenció al menjar que li feia la mare, però ara l'enyora.
Al dia següent, decideix pirar-se a una altra casa, més normal. La dona s'enfada perquè esta convençudaque a casa seva hi havia més coses que les que ell tenia, i tot i que cada membre de la família anava a la seva bola, era millor.
Sweetie
Conjunt d'emails d'una tal Nikki als seus amics, alguns d'ells repetits:
A Rob: li diu que va estar molt bé la trobada del dia anterior, que va estar contenta de compartir amb algú altre tantes coses i que espera tornar a quedar amb ell, en un nou bar o nosé què.
A Sue: li escriu a la seva amiga i li pregunta què tal li va el treball de Shakespeare, i li diu que s'imagina que ella està fent la redacció i a la llibreria envoltada de llibres i no sé què. Ella li diu que la profe li va dir que estava no gaire ben fet, i per a que veiés que s'interessa pel tema, va anar a unes xerrades sobre Shakespeare, i allí s'estava avorrint com una ostra, fins quees va girar un tiu guapíssim que li va demanar silenci que era molt interessant. Després es veu que es van escriure i ell li va dir de quedar, per això ara li demana a l'amiga que li enviï coses del treball.
A Sue: li diu que gràcies per tot lu que li va enviar, i li diu que va anar bé i que necessita més roba per mantenir la seva reputació, i que al banc ja no té més diners i li haurà de demanara son pare.
Al Papa: li demana diners per llibres per poder acabar el seu treball a la Uni, tot i que sap que ell no està passant per un bon moment que pot ser que el fotin fora de la feina.
A Sue: li diu que està a la biblio intenant concentrar-se, però que pel matí ha parlat un munt amb en Rob i que per la nit ha quedat amb ell, i ara està massa cansada per fer res i li demana que l'ajudi unaltre cop. Es veu que a ell li agrada molt la política i no calla del tema, i anar al cine.
A Rob: li diu que se l'ha trobat a la biblio però no li ha dit res per no molestar-lo i a més ella tenia molta feina. Li diu que es veuen a la nit, que per ella ell és un bon amic que pensa en les coses importants de la vida, no com la seva amiga Sue.
A Sue: li dóna les gràcies per dir-li a la profe queestava al dentista o no sé què, i que no tornaria a passar. Ella li diu la veritat: que estava dormint, que el dia anterior havia sigut molt cansat amb en Rob, i que aquesta tarda havia tingut una cita amb la tia de les carreres, que li havia ensenyat molts fulletus a veure quina carrera li agradava, i li deia que hauria de fer un test psicològic en algunes d'elles, i a ella no li semblava bé. Itambé li va preguntar què es veia fent en 5 anys, i ella va contestar que a Londres, guanyant molts diners i no sé què, i la tia, mirant les seves notes, li diu que si pretén treballar de cambrera o de secretaria, i ella s'indigna, i li diu a la seva amiga que vingui a ajudar-la a escollir què posar-se per a quedar amb en Rob.
A la profe Martins: li diu que no entén la seva carta dient que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Frozen Pizza
  • Frozen pizza
  • frozen pizza
  • Frozen Pizza
  • frozen pizza and others tales
  • Frozen Pizza And Other Slices Of Life (Traducción)
  • FROZEN
  • frozen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS