Fuck yea

Páginas: 3 (661 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2011
EL SHOW DE TRUMAN
·Com és el seu món?
El seu món el definiria com una presó, ja que d’una manera o altre ha viscut una realitat dintre d’una mentida. Tot el que els seus ulls han vist només sónmentides, mentides molt reals, que, en Truman es creia. Quan dic que el seu món el definiria com una presó em refereixo a que al final de la pel·lícula es pot veure com tot el seu món només eren quatreparets, quatre parets que l’han amagat i, potser fins i tot, protegit del món real.
· Les relacions amb els altres.
Truman podríem dir que tenia tot el que un home podria desitjar tenir, tenia unafamília, uns companys de feina amb els quals es relacionava molt bé, també tenia uns veïns amb els que, per lo que sembla, es portava bé. I sense cap dubte, el seu millor amic, un noi que ha estat ambell sempre, però, com tots, al final també l’acaba desil·lusionant.
·Quins fets creen dubtes en la pacífica vida de Truman.
Truman es relacionava bé amb els seus amics, companys de feina i la sevaesposa... ell era molt feliç amb ells fins que un dia va començar a notar que es comportaven d’una manera molt estranya, sempre feien el que a ell li semblava bé. Mai li prohibien res, i tot era massaperfecte. Des d’aquell moment Truman va començar a sospitar.
·Per què vol saber què passa?
Vol saber què passa perquè li es estrany que sempre que se’n vulgui anar a un altre lloc, ja sigui marxard’aquella ciutat, no pot. Sempre hi ha alguna cosa que li impedeix sortir de les fronteres de la seva petita ciutat. Per culpa d’això, de l’extraordinària reaparició del seu pare, desaparegut feiamolt de temps al mar, i de l’estrany comportament de tothom que l’envolta Truman comença a sospitar de tot.
·Els motius de Chirstof.
En Chirstof diu que ell volia tractar-lo com un fill, sense que esfes mal i sense que ningú li fes mal. Per això diu que el va tancar en un plató de televisió, perquè visques en un món on ell fos el centre de tot.
·Com viurà Truman a partir d’ara?
Crec que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • la energia solar fuck yea :´3
  • fuck yea
  • Yeaa
  • Yeaa
  • Yea Yea
  • Yeaa
  • fuck
  • fuck

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS