Funcionament dels MCI

Páginas: 2 (476 palabras) Publicado: 19 de marzo de 2013
Els motors de combustió interna poden ser de dos temps, o de quatre temps, els més utilitzats per cotxes o automòbils son els de 4 temps, ja que tenen un motor més gran i amb major força.
Un motorde combustió interna consta de 4 moviments de motor anomenats temps, per poder moure el vehicle i aquests són:
Primer temps
- Admissió: Abans d’aquest moviment el motor es troba en PMS (Punt MortSuperior). En aquest moment la vàlvula d'admissió es troba oberta i el pistó, en la seva carrera o moviment cap avall va creant un buit dins de la cambra de combustió a mesura que aconsegueix el PMI(Punt Mort Inferior), ja sigui ajudat pel motor d'arrencada quan engeguem el motor, o a causa del propi moviment que per inèrcia li proporciona el volant una vegada que ja es troba funcionant. El buitque crea el pistó en aquest temps, provoca que la barreja aire-combustible que envia el carburador al múltiple d'admissió penetri en la cambra de combustió del cilindre a través de la vàlvula d'admissióoberta.
Segon temps
- Compressió: Una vegada que el pistó aconsegueix el PMI, l'arbre de lleva, que gira sincrònicament amb el cigonyal i que ha mantingut oberta fins a aquest moment la vàlvulad'admissió per permetre que la barreja aire-combustible penetri en el cilindre, la tanca. En aquest precís moment el pistó comença a pujar comprimint la barreja d'aire i gasolina que es troba dins delcilindre.
Tercer temps
- Explosió: Una vegada que el cilindre aconsegueix el PMS i la barreja aire-combustible ha aconseguit el màxim de compressió, salta una espurna elèctrica en l'elèctrode de labugia, que inflama aquesta barreja i fa que exploti. La força de l'explosió obliga al pistó a baixar bruscament i aquest moviment rectilini es transmet per mitjà de la biela al cigonyal, on esconverteix en moviment giratori i treball útil.
Quart temps
- Escapament: El pistó que es troba ara de nou en el PMI després de haver passat el temps d'explosió, comença a pujar. L'arbre de lleva, que es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Estructura I Funcionament Dels Vegetals
  • FUNCIONAMENT DELS GENERADORS CA O ALTERNADORS
  • MCIE
  • MCIA
  • Funcionament LHC
  • Funcionamento de plc
  • taller mci
  • ARMADO DEL MCI

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS