Funcionamento Intelectual Limite

Páginas: 2 (414 palabras) Publicado: 27 de febrero de 2013
EXPOSICIÓ DOBLE E – ESPAI HIBRID
Un cop realitzat l’exposició sobre la nostre producció (parets trencades com a la panera) hem pogut fer una sèrie de relacions amb l’article d’espai híbrid. Espaihíbrid és un espai on es troben els professionals de l’escola, les professores d’universitat, el personal del Centre d’Art la Panera, estudiants de màster i altres agents dels recursos comunitaris perdesenvolupar processos de pràctica reflexiva que permetin comprendre, aprendre i prendre decisions per a la millora de processos d’ensenyament-aprenentatge que són capaços de generar. En paraules mésbreus, és un espai de formació pels futurs i actuals docents, per anar formant la seva identitat personal i professional.
Veiem clares relacions entre aquest espai híbrid i l’anàlisi de la nostraproducció. Una d’aquestes relacions és que en la producció vam fer una manipulació on pretenem mostrar que hem de trencar models per obrir noves mirades, de manera que desconstrueixes per tornar areconstruir, tal i com es porta a terme a l’espai híbrid a l’hora d’ajudar-se entre els diferents components i anar millorant el nostre procés com a docent.
Dins la nostra manipulació de la producció vamdibuixar una sèrie de fletxes que significava que el nostre coneixements i les nostres habilitats com a docent no es quedaven dins aquella imatge, sinó que és un procés on deixem entrar nousconeixements i sortir d’altres per ajudar a companys nostres. És exactament el què es fa dins l’espai híbrid, ja que allà vas incorporant nous coneixements a partir de la crítica constructiva de la gent del teuvoltant. De la mateixa forma, també deixem sortir els nostres coneixements per tal de que els nostres companys que formen part de l’espai híbrid puguin anar millorant en el seu procés del becomingteacher. Es tracta d’un feedback entre els diferents professionals.
En definitiva, arribem a la conclusió de que contínuament ens hem d’anar formant en el nostre procés com a futurs docents. Hem de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • funcionamiento intelectual limite
  • Funcionamiento intelectual limite
  • Funcionament LHC
  • Funcionamento de plc
  • Intelectualismo
  • Intelectuales
  • intelectual
  • Intelectuales

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS