Funciones congnitivas

Páginas: 3 (721 palabras) Publicado: 7 de abril de 2011
Començarem explicant que davant els nostres usuaris quant major sigui el nostre coneixement sobre les diferents característiques, mes adequada i efectiva serà la nostra intervenció, aquí també hemd’afegir que així ens podem defendre davant qualsevol estat o problema d’algun dels nostres usuaris.

Ara ens centrarem en les persones majors.

La cognició es modifica a mida que es va enveïnt.Apareixen molts sintomes dels quals les limitacions perceptives com son la pèrdua de visió o la pèrdua auditiva. La visomotriu sol afectar en l’atenció i recepció dels estímuls.
També tenen pèrdues dememòria, oblits, no se’n recorden de dades o si es prenen alguna medicació les hores que s’han de prendre. El que tenen molta memòria i la mantenen es amb la seva vida passada, en els seus pares, avis,vells temps que passaven...
Tenen la intel·ligència fluida, açò vol dir, la agilitat mental mes afectada, la experiència i els coneixements previs. En el seu llenguatge i expressió el solen mantenirperò poden tenir errades com recordar noms.
El que pareix evident es que les persones majors, les modificacions en les funcions cognitives degudes a l’edat, en l’atenció, la percepció i la memòria. Elproducte de l’experiència adquirida al llarg de tota la seva vida¸se’ls hi proporciona major comprensió a l’hora d’enfrontar-se als problemes.

Les persones amb discapacitat mental solen presentaralteracions en les funcions cognitives bàsiques. Tenen dificultat de concentració i atenció que afecta als processos de percepció i memòria. Dificultat o limitació en processos d’imitació, elaboracióde seqüències temporals i comprensió de regles i generalització del que s’ha après en noves situacions.

En el llenguatge i comunicació es escàs i tenen dificultat per comunicar-se. Poden tenirabsència del llenguatge oral expressiu, be perquè la seva edat mental es baixa o per incapacitat per desenvolupar habilitats comunicatives. El seu lèxic es pobre i la fonètica tampoc esta ben...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • teorias congnitivas
  • Definición de Congnitivo
  • teorias congnitivas
  • Competencia congnitiva
  • Habilidades congnitivas
  • Congnitivo Conductual
  • Procesos Congnitivos
  • evaluacion congnitiva

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS