Funciones y responsabilidades de la dirección de obra y el coordinador de s&s

Páginas: 9 (2103 palabras) Publicado: 15 de julio de 2010
Funcions i responsabilitats

1 Direcció d’Obra

Les principals obligacions de la Direcció d’Obra són:

1. Desenvolupar el manual de direcció d’obra, incloent totes les plantilles i formularis necessaris pel desenvolupament de totes les seves funcions, segons les tasques detallades anteriorment.

2. Donar una planificació detallada a l’inici de l’execució del contracte, indicant elsterminis i recursos destinats per a l’acompliment del programa de treball.

3. Complir les funcions pròpies de la direcció d’obra segons les prescripcions d’aquest plec.

4. Conèixer i participar conjuntament amb l’instal·lador en totes aquelles previsions o actuacions relacionades amb el que es llista a continuació, sense que aquesta relació tingui caràcter limitatiu:
a. Replanteig de detall.b. Maquinària aportada a l’obra i instal·lació.
c. Projecte, muntatge i funcionament d’instal·lacions, camins d’accés, desviacions d’aigües i altres, si és el cas.
d. Plans de detall pels diferents talls de treball, incloent-hi mètodes i mitjans d’execució.
e. Idoneïtat dels materials i maquinària a utilitzar i utilitzats en les obres i instal·lacions. Aquests s’hauranpresentat a la Direcció d’Obra per poder acreditar l’esmentada idoneïtat.
f. Idoneïtat de les zones d’abassegament, abocaments, abocadors, emmagatzematge, assaigs i préstecs.
g. Terminis i mitjans per recepció, preses d’abassegament i emmagatzematge de materials a l’obra i/o servei.
h. El requeriment, acceptació o rebuig si procedeix, de tot tipus de documentació que l’instal·lador estiguiobligat a proporcionar relativa al desenvolupament de l’obra.
i. Acabat de les unitats d’obra executades.

5. Si es produeixen modificacions del projecte constructiu, demanar i gestionar la petició i concessió dels permisos i llicències associats a aquests canvis.

6. Gestionar tots els serveis afectats inclosos o no en el projecte constructiu vinculats a l’obra en execució. La Direcciód’Obra s’ha d’assegurar que no es fa cap tall a cap servei afectat.

7. Elaborar totes les actes de seguiment, de certificació i de recepció parcials i totals de l’obra per a la tramitació i validació de les certificacions d’obra.

8. Detenir qualsevol dels treballs en curs de realització, que no s’executin d’acord amb les prescripcions contingudes al projecte constructiu.

9. Recollir perescrit les instruccions que dirigeixi a l’instal·lador i recollir-les en el corresponent Llibre d’Ordes, degudament diligenciat a l’inici dels treballs. L’instal·lador en signarà el coneixement.

10. INSDO es compromet a no substituir el Director d’Obra proposat sense la prèvia conformitat escrita del DEPARTAMENT.

11. Fer les modificacions i revisions del projecte constructiu i de la tramitaciódels permisos que se’n derivin.

Per altra banda, els drets i obligacions responsabilitat de la direcció d’obra en vers de l’instal·lador són les que es detallen tot seguit.

1. Controlar i fer complir els terminis del programa de treball de les obres i instal·lacions per part de l’instal·lador.

2. Assistir a l’instal·lador en qüestions diverses com la interpretació dels documents delprojecte constructiu, la fixació de detalls de la definició de les obres i instal·lacions i la seva execució a fi que es mantinguin les condicions de funcionalitat, estabilitat, seguretat i qualitat previstes en els Projectes.

3. Fer amb l’instal·lador l’Acta de Comprovació de Replanteig dels Projectes i iniciació de les obres i instal·lacions i tenir cura que els replantejos de detall per a aquests,s’efectuïn degudament. La Direcció d’obra comunicarà per escrit a l’instal·lador, el dia i l’hora en què haurà de personar-se al lloc de les obres i instal·lacions, acompanyat del personal i mitjans necessaris per procedir a les Comprovacions de Replanteig dels Projectes de les obres i instal·lacions. Del resultat d’aquests replantejos, en un termini no superior a 72h., la Direcció d’Obra...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Dirección De PROCONSNA S
  • RESPONSABILIDAD SOCIAL EN MCDONALD`S
  • Ensayo sobre la Responsabilidad S
  • Taller responsabilidad s
  • Elementos De La s. De Responsabilidad Limitada
  • Analisis De Obra S
  • funciones del estado y gad`s
  • Partes del cerebro y s funcion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS