Funcions de so

Páginas: 2 (340 palabras) Publicado: 22 de enero de 2015
Funcions del sistema operatiu

Exercici 1:

Investiga sobre la historia dels sistemes operatius. Sabries dir quin fou el primer sistema operatiu utilitzat als ordinadors personals? I quin fouel primer sistema operatiu amb interfície gràfica d’usuari?

Primers sistemes operatius s'han desenvolupat per cada usuari perquè l'ús del seu propi ordinador central, i és en 1956 General Motorsper desenvolupar el que avui es considera el primer sistema, GM-NAA e/s, per l'IBM 704.
Les interfícies gràfiques sorgeixen de la necessitat de fer ordinadors més accessibles per a l'ús dels usuariscomuns. La majoria dels ordinadors, requereixen coneixements de BASIC (95% d'ells incorporat una intèrpret BASIC com a operador de medi ambient) o que ofereix una interfície de línia d'ordres (agradasistemes operatius CP/M o OS diferents per a l'Apple II), que requereixen coneixements tècnics, si ho volia més de utilitzar-lo com una consola de videojocs.

Exercici 2:

Busca informació endiverses fonts bibliogràfiques i explica el significat del terme kernel.

http://es.wikipedia.org/wiki/N%C3%BAcleo_(inform%C3%A1tica) En informàtica, un nucli o Kernel (de l'arrel germànica Kern,nucli, OS) és un programari que és una part integral del sistema operatiu i es defineix com la part que s'executa en mode privilegiat.
http://www.linux-es.org/kernel  El nucli o kernel de linux es potdefinir com el cor d'aquest sistema operatiu. És el mantenidor del programari i el maquinari del seu ordinador pot treballar junts.

Exercici 3:

A més a més de Linux i Windows, coneixes algunaltre sistema operatiu per a ordinadors personals? Quina empresa el va desenvolupar? És obert o tancat? Gratuït o de pagament?

OS X, antigament anomenat Mac OS X, és un entorn operatiu basat enUnix, desenvolupat, comercialitzats i venuts per Apple Inc. Ha estat inclòs en els seus ordinadors de gamma de Macintosh des de l'any 2002. OS X és el successor de Mac OS (la versió final de la Mac OS...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Funcions
  • funcions
  • funcions
  • mi que so
  • Eso so
  • El So
  • So Suse
  • So

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS