Fusos Horaris

Páginas: 4 (818 palabras) Publicado: 21 de marzo de 2013
SÓN REALS ELS NOMBRES REALS?
P1) Diferències i semblances entre els conjunts N, Z, Q i R?

La semblança és que tots són nombres i la diferencia és que els nombres naturals són un subconjunt delsnombres enters, els enters són un subconjunt dels nombres racionals i els nombres racionals són un subconjunt dels nombres reals

P2/ P3) Quines són les dues propietats que defineixen N?

N hauriade tenir entre els seus elements el numero 1.
A més si qualsevol número n és d'aquest conjunt, el mateix hauria de passar amb n+1.

P4) Què són els nombre negatius? A quin conjunt pertany el 0?Els nombre negatius són el 0 i els més petits que 0. Alguns matemàtics estimen posar el 0 amb els nombre naturals i a uns altres no els agrada aquesta solució. Però realment no és important discutirsobre això perquè el 0 no és res.

P5) Com es creen les fraccions? Quines operacions es poden fer en aquest grup?

Les fraccions es creen a partir de nombres enters. I les operacions que es podenfer són addicció i multiplicació i substracció i divisió.

P6) Utilitat de Q.

Totes les transaccions comercials i financeres estan basades en aquests nombres, així com totes les medicions i totsels càlculs tècnics. Des del punt de vista pràctic, n'hi ha massa, perquè són infinits.

P7) Inconvenients de Q.

El conjunt de nombre racionals és dens, és a dir entre dos nombre racionalsdiferents qualsevol sempre n'hi ha un altre i tanmateix té forats. I això vol dir que sempre hi ha un forat entre dos nombre racionals diferents.

P8) Què és un forat en Q? Quin nombre ocupa el foratindicat en l'exemple ? Explica-ho.

Diem que hi ha un forat entre dos nombres racionals q1 i q2 quan q1 pertany a Q1 i q2 a Q2. Per exemple, suposem que tots els nombre racional negatius pertanyen a Q1així com tots els positius els quadrats dels quals són més petits que 2, i assignem a Q2 tots els nombres racionals positius amb quadrats més grans que 2. Llavors la partició de Q defineix un forat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • fuser
  • Fuses
  • Fusa
  • ley de horaris
  • Acuerdo Fusa
  • horaris 2012
  • Horaris Publicitat
  • hola fuse

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS