FUTBOL

Páginas: 8 (1842 palabras) Publicado: 27 de noviembre de 2013
Harry Potter és un orfe que viu amb els seus malvats oncles i el seu insuportable cosí Dudley . la seua familia el tracta com a un animal , ja que la seva habitació es trobava en un armari . Ells li han estat ocultant la seva veritable naturalessa i la dels seus pares durant 11 anys . Però un dia rep una carta la qual va tardar bastant temps a arribar a les seves mans ja que els seus oncles vanfer tot el possible perquè no la reberà . Finalment , aquesta carta arriba i li comuniquen que li han admès al col · legi Hogwarts de màgia .
Arriba l'últim dia d'agost i Harry decideix parlar amb els seus oncles perquè el porten a l'estació de Kings Cross ja que havia de prendre el tren a les 11 del matí . Harry coneix en l’estació els Weasley, una família de mags que l'ajuden a trobar eltren.
al tren es fa amic de Ron Weasley . En Hogwarts va sentir una veu coneguda, que deia que els de primer any li seguiren , era el gegant Hagrid i que els porta fins a les portes de Hogwarts . En arribar , entren a una gran sala per a esperar fins a que els criden per a sopar. Allà els comuniquen a quina casa viuran els nous alumnes .
Després , passen a sopar, on Harry va quedar amb la bocaoberta ja que per primera vegada vida veia que els plats estaven plens de menjar. En aquest sopar coneix a diversos professors . En acabar, se’n van als dormitoris per al dia següent començar les classes .
En una de les seves classes de vol , Draco , aprofitant que la professora havia sortit un moment , li treu una pilota recordadora a Neville , un company Harry molt innocent , fent enutjar aHarry . Draco llança la bola i Harry vola darrere ; casualment l'atrapa i és observat per la professora McGonagall , ella ho porta on Wood , el capità de Quiditch de Gryffindor , qui ho acceptarà en el va equipar entrenat tres vegades a la setmana a les tardes .
Una de les aventures de Harry , Ron i Hermione va ser quan Harry es va enfrontar a Malfoy que el desafia a un duel , una baralla de màgia, a l'habitació dels trofeus , però aquest no arriba a l'habitació , li tendeix un parany avisant a Peeves , un fantasma que vigilava Howarts . Quan Harry sent que va Peeves buscant alguns intrusos ell , Ron , Hermione i en Neville corren espantats cap a una porta tancada que fa despistar Peeves . Després s'adonen que estaven a l'habitació prohibida del tercer pis on es troben amb un enorme gos detres caps , que dormia . Tot i això , surten corrent espantats .
En arribar el dia de Bruges , els estudiants van celebrar al saló. Enmig de la celebració , arriba cridant el professor Quirell ( professor contra les Forces del Mal ) , avisant que hi havia un monstre gegantí a l'escola . Dlumbledore , el director de Howarts , obliga tots els alumnes que es dirigeixin a les seves habitacionsrespectives . Però Harry i Ron s'acorden que Hermione era al bany de les nenes , perquè Ron havia ferit els seus sentiments . Per això no estava en la celebració i s'havia anat a plorar al bany de les nenes . Camuflats , arriben a un passadís on es troben amb el gegantesc monstre que aconsegueixen tancar en una habitació . Però s'adonen que aquesta habitació era el bany de les nenes on era la sevaamiga . Harry i Ron decideixen enfrontar al monstre , Harry li llança la vareta al monstre la qual entra al nas de l'ogre ja Ron decideix ocupar el poc que va aprendre de levitació , fent volar la maça que portava el monstre i li cau al cap, desmayándolo . Just després de trobar-se fora de perill, entren els professors McGonagall , Snape i Quirell . Hermione es declara culpable fent restar tres puntsper Gryfindor , a Ron i Harry li donen 5 punts per a la seva respectiva casa per haver derrotat al monstre .
Arriba el moment en que Harry jugaria el primer partit de Quidditch . Es trobava molt nerviós , de manera que durant el partit no podia dominar la seva escombra i en un moment queda penjant d'ella , en això Hermione que mirava el partit amb uns vincle d'Hagrid , s'adona que Snape tenia...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Futbol
  • El Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol
  • Futbol

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS