fwfrw

Páginas: 48 (11914 palabras) Publicado: 6 de febrero de 2014


HÀBITS ESPORTIUS DE LA POBLACIÓ DE BADALONA



















Col·legi Badalonès

Alfons Oleart CanalsTutor: Ferran Fontrodona

2n de batxillerat C
Hàbits esportius de la població de Badalona



1. ÍNDEX


1. Índex .......................................................... 1
2. Introducció.................................................. 2
3. Marc teòric
3.1 Bàsquet aBadalona.......................... 3
3.2 Mancances de la nostra ciutat........... 4-5
3.3 Estudi històric de les entitats............. 6-25
-Origen
-Localització
-Palmarès
4. Marc pràctic
4.1 Objectius............................................... 26
4.2 Entrevistes als directius........................ 27
4.3 Comparació dels clubs........................ 28-37
5. Conclusió.................................................... 38
6. Bibliografia.................................................. 39






















2. INTRODUCCIÓ



El meu treball d’investigació tractarà sobre el bàsquet a la ciutat de Badalona, un esport que clarament és l’hàbit esportiu dominant a la nostraciutat i que, dia a dia, hi agafa més força, és reconegut arreu del país i fins i tot a nivell europeu gràcies a la seva pràctica de qualitat i de quantitat, i, sobretot per l’interès que mostren els esportistes envers a la pràctica d’aquest esport. Avui en dia, a Badalona hi tenim deu entitats basquetbolístiques, les quals són : Club Joventut Badalona, Maristes Ademar, Centre Parroquial SantJosep, Círcol Catòlic, Associació Esportiva Sant Andreu de Natzaret, Unió Bàsquet Llefià, Associació Esportiva Minguella, Associació Bàsquet Badalona (ABB), Associació Esportiva Badalonès i finalment l’Associació Esportiva Cultural, tots ells formen part del bàsquet badaloní i tenen una gran importància dintre de l’esport a Badalona.

Què és el que més m’ha mogut a escollir aquest treball? Per unabanda, ho he trobat interessant per la meva implicació dintre d’aquest esport des de fa molts anys, i per altra, un altre motiu pel qual he volgut fer aquest projecte ha estat per la curiositat d’aprofundir els meus coneixements en aquest àmbit esportiu i per a conèixer millor cada entitat de la meva ciutat.

Per a fer aquest treball, caldrà dividir-lo en dos grans blocs: en primer lloc, la partteòrica, on es farà referència al bàsquet a Badalona en general, a les mancances esportives que presenta la nostra ciutat, i finalment, ens centrarem en cada una de les entitats existents a Badalona, tot explicant la seva història des del moment de la seva creació fins a l’actualitat. D’altra banda hi tenim la part pràctica, la qual consistirà en l’estudi específic de l’evolució del nombre dejugadors i equips en els clubs de la nostra ciutat i per a quin motiu es produeixen variacions. Per a poder observar aquesta evolució m’he basat en tres anys en concret: 2000/01, 2007/08 i 2013/14, i he escollit els equips que he trobat més interessants: Badalonès, Minguella, Maristes Ademar, Joventut i Sant Josep.
















3. MARC TEÒRIC


3.1 EL BÀSQUET A BADALONA

ABadalona és respira bàsquet per tot arreu. Sempre ha estat una ciutat marcada per aquest esport, un sentiment que encara va créixer més els anys 90, amb la celebració dels Jocs Olímpics a Barcelona , ja que gràcies a aquest fet aquí es va poder gaudir del millor equip de la història del Bàsquet, el Dream Team, format per onze estrelles de la NBA ( Bird, Jordan, Magic, la parella del moment dels...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS