GAEGA

Páginas: 3 (635 palabras) Publicado: 1 de abril de 2013

|

Índex





Introducció
Biografia
Robert D. Hare està condecorat amb ‘La ordre de Canadà’, que és la ordre civil amb major rang i es el principal punt de referència de honors deCanadà, s’atorga a les persones que desitgen una pàtria millor.
Robert Hare va néixer a Calgary, a l’estat de Alberta, Canadà. Doctor en psicologia i investigador de la psicologia criminal. Vadesenvolupar la PCL:SV i la PCL-R, fetes servir per diagnosticar casos de psicopatia i molt útil alhora de prevenir comportaments violents d’algun individu.
És professor emèrit de la University of BritishColumbia on els seus estudis es centren en la psicopatologia i la psicofisiologia.
Conceptes clau
El llibre de “El lado oscuro de la personalidad”, escrit per Robert D. Hare, ens parla sobre lapsicopatia i la violència.
La psicopatia, els trastorns de la personalitat, la violència, la agressivitat i la consciència serien els conceptes claus del llibre.
En l’entrevista d’Eduard Punset a RobertHare, en el programa redes de TVE, Punset li diu a Robert Hare que en certes ocasions, tothom té algun dels elements de la psicopatia, però Robert afirma que el mes probable es que no sigui així, laimmensa majoria puntuaria un al voltant de cero i u en l’escala PCL-R.
La psicopatia (Resum): És un trastorn de la personalitat esdevingut per alguns factors que la formen, factors ambientals, genèticsi de influències socials. Encara que la psiquiatria va ser la primera en identificar el trastorn de la psicopatia, la ciència encara no ha trobat la relació exacta entre els factors que hi intervenenen la seva formació i la manifestació del trastorn. Tampoc han trobat una definició concloent, les persones que pateixen aquest trastorn, si que tenen característiques diferents amb les altres i peraixò es pot establir un vincle de relacions i semblances per identificar les persones que pateixen el trastorn; la falta de remordiments alhora d’efectuar una acció, l’empatia, no acceptar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Gaega

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS