Gafas

Páginas: 3 (560 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2012
ULLERES.

A. Introducció:
Les ulleres des de sempre ens han ajudat per la millorar de la vista i per facilitar-nos la percepció de les coses i apart també per protegir-nos de la llum del soli segons els treball que tinguis, et protegeixen dels perills que pot comportar la teva feina amb la visió.
B. Desenvolupament

1. DESCRIPCIO BASICA:
Estructura:
*Parlo de les ulleresbàsiques, les de visió.
Les seves parts són:
-La muntura que pot ser de diferents tipus de materials, hi ha alguns més cars que altres i poden ser de diferent colors i formes.
-Després tenen els vidresque s'adeqüen al teu problema de visió, depèn el problema que tinguis, tindràs uns vidres o altres. Normalment els problemes de visió mes freqüents són : la miopia o l’astigmatisme.-Les patilles que és la part que et subjecta les ulleres a la cara, mitjançant les orelles i el nas. Les patilles també entrarien dintre de les muntures en quan a color a material o a forma.
Materials emprats en cadapart, forma i dimensió:
MONTURES
Originalment les muntures eren fabricats en ferro o en acer, posteriorment van començar a utilitzar resines per reduir el pes de les muntures,però aquestes resultaven massa rígides i tendien a trencar-se amb els impactes o sota torsió.
Actualment les muntures de les ulleres es fabriquen en aliatges d'alumini o titani, la qual cosales fa extremadament lleugeres, però a alhora flexibles i capaços de resistir impactes sense doblegar-se o partir les conseqüències.

LENTS
Les lents de les ulleres eren fabricades en vidre, però, avui en dia s'utilitzen altresmaterials més lleugers i resistents, com ara els polímers orgànics i el policarbonat.

Vidre mineral: Presenten una major duresa i resistència a les ratllades, però són més pesades i tenen unabaixa resistència a l’impacta.

Material orgànic: Les lents d'aquest material són més flexibles i resistents que les de vidre mineral, a més que el seu pes es redueix fins en un 50%, però la seva...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • GAF
  • Gafas
  • gafas
  • Gafa
  • Gafas
  • Gafes
  • Gafas
  • Gafas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS