Gaming, Sniping & Trolling ¿Algo más? ☞

Páginas: 3 (550 palabras) Publicado: 16 de noviembre de 2014
Què és la ciència?

La ciència és la branca de l’estudi que busca observar, descobrir i entendre com l’univers i les coses treballen. La ciència es basa en el mètode científic, provant validar oinvalidar les hipòtesis i desenvolupant una teoria (un principi generalment acceptat com verdader) que explica suficientment el fenomen. L’etimologia de la paraula ciència prové del Llatí ‘scientia’que significa ‘coneixement’. Existeixen diferents camps en la ciència:
Ciències formals: Estudien les idees, estan constituïdes per les matemàtiques i la lògica. Es valen del mètode axiomàtic deductiu,aquest consisteix en un conjunt d'enunciats no demostrats o axiomes i unes regles deductives que se li apliquen per obtenir teoremes. No poden validar les seves fórmules a través del contacte amb larealitat ja que es refereixen a l'abstracte. És autosuficient pel seu contingut i mètode de prova, que li permeten aconseguir una veritat completa. Es val de formules analítiques que poden convalidarper mitjà de l'anàlisi racional. Aquestes ciències més constitueixen una eina conceptual per a totes les altres ciències i àrees del coneixement.
Ciències fàctiques: Estudien els fets que ocorren almón per aquest motiu han de recórrer a l'experiència per contrastar les seves formules, a això se li crida fórmules sintètiques, és a dir, fórmules que no poden ser validades únicament per la raó.Conté teories formals que no se sotmeten a discussió, perquè els fets són irrellevants respecte de les idees pures.
Es divideix en ciències naturals i ciències socials:
Ciències naturals: Es valendel mètode hipotètic deductiu, és a dir, que segueix els passos de l'observació, creació d'hipòtesis, deducció de conseqüències i comprovació amb l'experiència; aquí es combina la reflexió racional ambl'observació de la realitat o moment empíric. En primer grau hi ha la física, la química i en segon grau la biologia i la veterinària. Estudien els fenòmens naturals en què no intervé la llibertat...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • trolling
  • Gaming
  • Groovy Gaming
  • Hps gaming
  • Pc Gaming
  • Gaming Pc
  • Gaming
  • Gaming

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS