Gattaca

Páginas: 4 (795 palabras) Publicado: 1 de marzo de 2010
GATTACA

RESUM
Aquesta pelicula presenta un món del futur on es discrimina els fills de déu "in vàlids" i als perfectes els diuen "vàlids"

Aquesta és la història d'un noi que es diu Vicentque va néixer de forma natural (fill de Déu) i en néixer els metges li van dir als seus pares que el seu fill tenia un alt percentatge de patir un infart, tenir miopia, podia arribar a l'alcoholisme, podria ser Agreco etc .. i que la seva esperava de vida era d'uns 30 o 35 anys, arran d'això els seus pares van decidir que el seu proper fill havia de néixer de manera artificial (amb manipulaciógenètica) Per que no tingués cap tipus de malaltia i cap imperfecció.
Per Vicent va ser molt dur créixer així perquè el sabia que el seu germà podria arribar molt lluny i el no.
Vicent tenia unailucion, era poder viatjar a l'espai, i per això havia d'entrar a treballar a l'empresa Gattaca.

Un dia es va anar a nedar amb el seu germà petit (ells sempre feien competicions i sempre guanyavael menor) i de sobte el seu germà petit s'estava ofegant i Vicent li llevat de la vida i des d'aquest moment Vicent decideix marxar de casa i començar una nova vida.
Un dia coneix a una persona,que és qui l'ajuda a canviar d'identitat per la d'un noi "Vàlid" que va patir un accident i va quedar paralític. aquest noi es diu GERONE que era un gran deportisita.
Una vegada canviada la sevaidentitat es presenta a una entrevista per treballar en GATTACA i és acceptat, el se sentia molt content perquè aquest era el seu somni, VINCENT cada matí havia de netejar les cèl lules mortes, peinarcemolt bé el pèl perquè no se li Calleras a l'empresa, també tenia posar una bossa d'orina a la cama, que a la Caula GERONE havia de dipocitar cada dia conjuntament amb una bossa de sang. A vincent cadadia a l'empresa li feien una prova de sang (li punxaven el dit) la qual el dava positiu (valid) el tub d'aguantar tot això cada dia durant mesos per poder realitzar el seu somni.
Un dia van...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS