Gattaca

Páginas: 3 (705 palabras) Publicado: 29 de enero de 2012
Determinisme o llibertat?
Aquesta pel·lícula reuneix molts temes:
amor, autosuperació, voluntat, llibertat.
La paraula GATTACA te molt que veure amb el nostre ADN, per aixo el títol de lapel·lícula es diu així, perquè tracta sobre la manipulació genètica.
La paraula GENETICA si la dividim en dos parts: GEN-ÈTICA.
Gattaca és una pel·lícula que conta la història d'un xic anomenat Vincent,nascut per mètode natural(no-valid). Al nàixer, le diuen al seus pares que tindria moltes possibilitats de morir per algun problema cardiovascular,desde xicotet ha sigut determinat en una societat on escreu en el determinisme i l'eugenesia, el que significa que desde el mateix segon que naix te el futur marcat i dictat. El van tindre sempre apartat, per la seua malaltia, no el deixaven entrar aningún lloc(colegí...) Però els seus pares van decidir tindre altre fill, però aquesta vegada volien que fora un vàlid. Varen anar a un centre”genitista” per a perfeccionar al xiquet.
Tenen un xiquet, ia aquest, que si que tenia probabilitats de triunfar, el pare li anomenar Anton.

Desde xicotet, Vincent te envenja a Anton, per que creix mes ràpid que ell, es mes fort, y la seua familia sempreestaba pendent de Anton.
Vincent sommiaba en anar al espai, ningú li dona la seua aprobació per el fet de ser un no valid.
Un dia estaven competint en un joc que lis agradaba jugar molt a Vincent iAnton que consistía per a en vore qui nadaba mes lluny sense cansarse.
Tot estaba normal, però unes algues van enrredar a Anton, y s'habera ofegat de no ser per que Vincent el va salvar. Eixa nit, vadecidir anar-sen.

Vincent treballaba on sempre había volgut,en el Centre Espacial Gattaca, però no astronauta, si no de netejador. Va treballar molt dur per a conseguir una bona salud.

Unapersona anonima, li va presentar a un home que podía fer-ho pasar pero una persona valida, Jerome seria al que suplantaría la seua personalitat, Jerome era un valid en cadira de rodes perque va...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS