gattaca

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014
GATTACA
1. En vàlids, in-vàlids i eslabón.
No.
Oralment Vincent és més fort que tots i és el més alt. Jerome és vàlid i no te força per perseguir el seu somni. Aston ésvàlid però el seu germà invàlid a arribat més lluny que ell.
Que el que te determinisme genètic no te llibertat.

2. No, per que deixen de costat als invàlids

3. és la càrregagenètica que influeix en el fenotip d'un organisme individual, o d'una espècie o població. Per definició, el fenotip pot ser modificat per les condicions del medi ambient. A la resta dela població, les condicions no pot tenir aquest efecte. Tècnicament es defineix com l'augment de la probabilitat de patir una malaltia en particular. Algunes proves genètiques sóncapaços d'identificar els individus que estan genèticament predisposades a patir certs problemes de salut.

Fecundació invitro: El procés implica el control hormonal del procés ovulatori,extraient un o diversos ovòcits dels ovaris materns, per permetre que siguin fecundats per espermatozoides en un mitjà líquid. L'oòcit fecundat pot llavors ser transferit a l'úter de ladona, en vista que niï a l'úter i continuï el seu desenvolupament fins al part.
Fecundació artificial: consisteix en el dipòsit d'espermatozoides de manera no natural en la dona o femellamitjançant instrumental especialitzat i utilitzant tècniques que reemplacen a la copulació, a l'úter, al cèrvix o en les trompes de Fal · lopi, per tal d'aconseguir un embaràs.

Siper que algunes dones no poden tenir fills i fan aquests mètodes.

Que et poden discriminar, no deixar fer algunes coses que t’agradaria fer..

4. A jo no m’importa que sàpiga lescoses la gent.

Perquè tenen una idea de les possibles malalties que va a tenir aquella persona en es futur, si els interessa faran l'assegurança si no, no.

No.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • gattaca
  • gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • Gattaca
  • GATTACA
  • Gattaca
  • Gattaca

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS