gdasddggsf

Páginas: 3 (515 palabras) Publicado: 25 de noviembre de 2014




















Introducció
Farem un treball de la assignatura de tecnologia. Aquest, constarà de tres pàgines, on descriurem el procés tecnològic que farem servirper pintar les parets de la nostre habitació.

1.Problema o necessitat
Tenim un problema, humitats a les parets de la nostre habitació que fan que la pintura salti de la paret. Necessitem unasolució, i hem escollit pintar-les.

2.Projecte
El nostre objectiu es pintar-les. Abans de poder pintar-les, hem de treure la pintura existent i deixar que s’assequin per no tindre el mateix problema unaltre cop. Prèviament hem solucionat el problema que causava les humitats.
Condicions: Hem d’evitar que la pintura salti un altre cop. Solució: La pintura ha de ser anti-humitats, es a dir, pinturaplàstica. A part, hem d’anar amb cura per evitar tacar amb pintura les zones com els poms, les finestres, etc.

3.Investigació
Primer de tot hem buscat informació referent a les humitats (podempintar a sobre o hem de fer alguna cosa abans?, etc.) A continuació exposarem el que hem trobat.
Per extreure la taca d’humitat només cal decapar (extreure la pintura existent a la paret) i llimar lasuperfície. Hem buscat informació sobre els millors materials a utilitzar per el procés i sobre la quantitat de pintura que utilitzarem, en el suposat cas de que la nostre habitació sigui de la dimensióde 8m2 necessitem 3 L de pintura plàstica per cada 8 m2.
Material a utilitzar:
-Decapant químic: Decapant en gel Titán. Preu: 6,30 €
-Guants de goma: Eurostil guants de goma negre. Preu: 0,50 €-Ulleres de protecció: Rajapack Sperian. Preu: 9,90 €
-Brotxes: Paletina pintor tipus doble de 35 mm (mitjana). Preu: 0,85 € per 3 = 2,55 €
-Pintura blava: pintura plàstica mate monocapa 4 L. Preu: 15€.
-Paper de llimar: paper llima Bricopinta. Preu: 0,80€ per 10= 8 €.
-Diaris: Els que tenim per casa. Cost: 0 €.
-Escala: La de casa. Cost: 0 €.
-Cinta americana: 25 metres. Preu: 6,67 €....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS