geckos

Páginas: 2 (371 palabras) Publicado: 29 de abril de 2013
Per ser educador en el lleure, normalment demanen un títol. Per aconseguir-lo es pot fer un curs. En aquest curs s'ha d’assistir a unes classes teòriques, realitzant activitats amb companys, ja queuna de les bases per ser monitor és saber treballar en equip; unes hores pràctiques, visitant una escola o un casal, i finalment una memòria, que és un treball final i amb el qual es valora si es téles qualitats o no dels educadors.
[modifica]Com ha de ser?

Un monitor de lleure ha de ser carismàtic, carinyós, amb vocació per treballar amb els infants, pacient, amb ganes de gaudir amb ells ifer que ells gaudeixin. No pot ser una persona antipàtica, ja que ha de treballar amb nens, al contrari, ha de ser alegre, amable, solidari, bona persona...
[modifica]Com ha d'actuar?

Actuar ambinfants és una tasca una mica complicada, qualsevol acció mal feta pot repercutir en ells. Sempre s’ha de ser racional i s’ha de tenir decisió. S’ha d'actuar amb fermesa però recordant que són nens, noadults. S’ha de ser seriós quan toca però sempre des del respecte, actuant amb estima.
[modifica]En quins àmbits es pot trobar?

A les escoles: Un educador en temps de lleure es pot trobar endiferents àmbits, depenent de l'àmbit en que treballen poden ser educadors, dins de l'escola durant el període del curs escolar, on hi dediquen una petita porció de temps com l'hora de dinar i l'hora del'esbarjo. Per altra banda també s'hi poden trobar a l'escola durant el període d'estiu, en aquest cas les escoles organitzen durant aquest temps els casals d'estiu on hi participen els monitors.
EnEsplais i Caus: En aquest cas, l'educador acostuma a treballar de manera totalment voluntària. Són entitats sense ànim de lucre. Els Esplais i Caus reben els infants ( normalment de 4 fins a 17 anys), eldissabte on participen en diferents activitats i habitualment fan tots junts excursions durant el curs i sortides de colònies o campaments a l'estiu.
En campaments i colònies: Acostumen a ser a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Adhesión en geckos
  • GECKO CRESTADO
  • gecko y su biologia
  • GECKO LEOPARDO
  • Geckos
  • Los geckos
  • El gecko
  • El Gecko

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS