Geles De Baño

Páginas: 10 (2284 palabras) Publicado: 14 de abril de 2011
Introducció
El mercat que hem analitzat és el mercat de gels de bany, be consum no durader, al qual hem pogut comprovar que hi ha un gran nombre de marques que ofereixen el producte. Any rere any han aparegut noves marques i s’ha anat ampliant el mercat, convertint-se en un mercat molt competitiu, la qual cosa posa més difícil l’aparició de nous competidors.
Volum mercat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Per tal d’oferir un avantatge competitiu, hem dissenyat un nou concepte i envàs que permet contenir dos tipus de gels dins d’un mateix envàs. També ens dediquem a oferir un nou producte centrat en els diferents sexes, tant per masculí com femení, per tal d’oferir un producte per cada tipus de pell. D’aquesta manera volem destacar aquest avantatge competitiu sobre els actuals competidors.
Hemrealitzat un estudi quantitatiu i qualitatiu a través d’enquestes, per aconseguir veure que és el que els consumidors volen i per poder oferir en el nostre nou producte les necessitats que ells desitgen. Mitjançant aquestes enquestes, hem pogut comprovar quins són els principals competidors en aquest sector.
Objectius
Els objectius que volem assolir són:
- Realitzar un bon estudi de mercat ianalitzar els competidors, per tal de poder detectar les seves necessitats i definir un bon màrqueting mixt.
- Tenir èxit en el llançament del nostre producte i arribar al nostre públic objectiu.
- Diferenciar-nos dels competidors a través de la diferenciació del producte.
- Aconseguir una bona comunicació per tal d’arribar a un major nombre de clients.
- Recuperar la inversió inicial, i a llargtermini poder obtenir beneficis.

Definició i delimitació del producte:
El nostre producte pertany dins la categoria de productes destinats a la higiene personal, concretament dins els gels de bany. Es tracta d’un gel convencional, però amb un nou envàs que proporciona noves avantatges i un nou concepte de gel. La idea d’aquest concepte és l’adaptació del gel en el moment i estat d’ànim delconsumidor. D’aquesta manera, no venem gel sinó perfeccionament d’estat d’ànim.
Comportament del consumidor
Cada cop més els consumidors actuals són més reflexius, selectius, més experts i el seu nivell d’educació,formació i cultura més elevats. Requereixen d’una informació més completa i precisa, ja que ens trobem en un mercat d’una quantitat d’oferta molt gran, es a dir, un mercat saturat.Per tant, el consumidor efectua les compres d’una forma més racional, intentant estalviar diners i adquirint productes que proporcionen benestar. A més a més, el consumidor destina menys temps a les compres de productes de conveniència. Per això el lloc més habitual de la compra de gels de bany és en supermercats, com hem pogut comprovar segons dades de la pròpia enquesta, un 85% els compra ensupermercats.
D’altra banda, cal destacar que l’ús dels gels de bany és de caire familiar, amb un 59%, mentre que el 41% restant fa diferenciació entre els membres de la família.
Els consumidors a l’hora d’adquirir un gel de bany tenen en compte, apart de la higiene personal, la hidratació i l’aroma. A l’hora d’adquirir un gel o un altre també té en compte les propietats que aporta, el preu i enmenor mesura la marca.
Cal destacar que entre sexes hi ha una diferencia en els requisits buscats en el producte. Per una banda, el noi busca una aroma més intens i durader, i d’altra banda, la noia busca més hidratació i cura de la pell, segons informació extreta dels comentaris de l’enquesta.

Principals competidors.
Sanex:
Sanex és una de les principals marques de gels de bany, a lavegada la més coneguda segons dades de la enquesta pròpia ja que un 25% de les persones enquestades utilitza aquesta marca, i mes d’un 30% té aquesta com a “Top mind” de gels de bany.
Aquesta ofereix una gamma amplia: dermo protector, sensitive, purificante, hidratante, dermo natural, dermo aceite, dermo 0% shower i for men active.
La marca segmenta el mercat segons tipus de pell: natural,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Info Gel De Baño
  • las gelas
  • Geles
  • Gelo
  • geles
  • geles
  • Geles
  • Geles

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS