generacion del 98

Páginas: 8 (1817 palabras) Publicado: 12 de enero de 2014
Per què no desapareixen les religions en un món ple de ciència?






















Índex
Introducció
Ciència
Què és la ciència?
Quina és la seva teoria sobre la creació de l’univers?
Religió
Què és la religió?
Quina és la seva teoria sobre la creació de l’univers?
Relacions entre ciència i religió
Quan comença el conflicte entre aquestes dos?Científics importants en la història de la ciència i la religió
Darwin
Galileu
Newton
Einstein
David Jou
Francesc Torralba
Frases cèlebres
Opinió personal
Webgrafia








Introducció

El tema de la ciència i la religió al llarg de la història, ha estat un dels més comentats. Els dos són camins totalment oposats, però els dos tenen el mateix interès; destruir-se l’un al’altre.
Des de temps enrere la religió va començar a “apoderar-se” de la mentalitat de les persones; ja que en no trobar explicacions raonables a moltes coses, alguns éssers humans van recórrer a les forces sobrenaturals. Aquesta ha anat introduint poc a poc la imatge d’un ésser suprem, conegut amb el nom de Déu, que conviu amb nosaltres. Però és real això?
La ciència, en canvi, intenta que tot puguitenir una explicació. Els científics no creuen que el món, ni les coses, hagin estat creades per un individu invisible; i fins i tot han demostrat que això no és cert. Si es així, perquè la religió segueix tenint tant poder?. Pot ser que recorrem a ella quan la por de lo desconegut s’apodera de nosaltres?
Les persones tenen tendència a pesar en que la multitud religiosa, són gent amb autoestimabaixa, que necessita saber que mai estarà sola; d’altra manera, l’atea o científica, és la que no te por a enfrontar-se a lo desconegut, és a dir, que te més valentia. Però, és correcte aquest pensament? O és només un prototip?
Durant tot el treball, respondré a les preguntes plantejades anteriorment i a les següents, per arribar a una conclusió sobre la pregunta principal.
Què és la religió?Què és la ciència?
Són compatibles o incompatibles?
Ha existit sempre el conflicte entre aquestes dos?
És pot ser científic i creure en Déu?
Són la majoria de científica ateus?
Desapareixerà la religió?
Continuaran sent enemics?
Ciència

Què és la ciència?
La ciència és el conjunt de mètodes i tècniques per l’adquisició i organització de coneixements sobre l’estructura d’un conjunt defets objectius i accessibles a diferents observadors. L’objectiu fonamental d’aquesta és millorar la qualitat de vida dels humans i ajudar a resoldre preguntes quotidianes.

Quina és la seva teoria sobre la creació de l’univers?
Segons aquesta, l’univers és va crear a partir de la teoria del Big Bang.


Religió

Què és la religió?
Segons G.Lenski, la religió, és un sistema compartit decreences i pràctiques associades, que s’articula entorn a la naturalesa de les forces que configuren el destí dels éssers humans. Aquesta tracta de donar respostes als grans enigmes de la nostra existència a través dels diferents dogmes, intentant proporcionar un sentit a la vida dels creients.

Quina és la seva teoria sobre la creació de l’univers?
Segons la religió, Déu va crear la Terra il’univers.




Relacions entre ciència i religió

La ciència i la religió són dos tipus de coneixements i llenguatges sobre la realitat, independents entre si, però cada una vàlida en el seu propi camp.
Aquestes és complementen l’una a l’altra, ja que les dos són necessàries per captar la realitat en tota la seva riquesa i han estat presents durant tota la història de la terra.
Altresrelacions entre la ciència i la religió són els dos sistemes socials que formen aquestes dos; aquests agrupen experiències individuals i col·lectives, que tenen normes i patrons de comportament.

Quan comença el conflicte entre aquestes dos?

En un principi, molts dels científics creien que el progrés científic, faria costat al sentiment religiós del ésser humà. Per exemple, Newton creia que...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Generación del 98
  • Generacion del 98
  • La Generacion Del 98
  • Generacion 98
  • Generacion Del 98
  • generacion del 98
  • Generación del 98
  • Generación Del 98

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS