General

Páginas: 3 (724 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2013
La directora de la botiga Melber ha de decidir treure al mercat una altre línea de roba o innovar amb una línia de cosmètica, ja que vol augmentar tan la productivitat com les vendes per la novatemporada primavera-estiu.

-si escull roba haurà de triar entre treure roba d'hivern o roba d'estiu. Per cada possibilitat s'ha de plantejar si fer o no una campanya publicitària i per aixó ha fet unestudi per veure els guanys, pèrdues i les probabilitats de demanda.
Dins de roba d'hivern si es fa campanya publicitària hi ha una probabilitat d'un 80% que hi hagi demanda alta i uns guanys de70000€, si la demanda és baixa hi hauran pèrdues de 10000€. Si no es fes campanya publicitària hi ha una probabilitat d'un 30% de que la demanda sigui alta i amb això uns guanys de 15000%, si la demanda ésbaixa tindra unes pèrdues de 55000€.
Dins de la roba d'estiu, si es fa amb campanya publicitària hi ha una probabilitat d'un 85% de que la demanda sigui alta, i amb això uns guanys de 90000€, si lademanda és baixa hi hauran unes pèrdues de 8000€. Si no es fa la campanya publicitària hi ha un 65% de probabilitats de que la demanda sigui alta i es guanyin 49000€, i si la demanda és baixa unespèrdues de 20000€.

-Si per altre banda, escullen la línia de cosmètics, haurà de triar entre cremes i maquillatge. Per cada possibilitat haurà de triar entre fer una campanya publicitària o no, i peraixò han fet un estudi previ per conèixer els guanys, les pèrdues i les probabilitats de demanda.
Dins del maquillatge si es fa amb campanya publicitària hi haurà una probabilitat de demanda alta del60% amb uns guanys de 40000€, si la demanda és baixa hi haurà unes pèrdues de 25000€.
Si no es fa la campanya publicitària hi ha una probabilitat del 45% que sigui demanda alta amb uns guanys de30000€, si la demanda és baixa unes pèrdues de 36000€.
Dins les cremes si es fa campanya publicitària hi haurà una probabilitat del 70% que hi hagi una demanda alta amb guanys de 42000€ i si la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • General
  • Generalidades
  • General
  • General
  • General
  • General
  • Generalidades
  • General

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS