Geografia 2 Lliurament

Páginas: 2 (311 palabras) Publicado: 20 de octubre de 2015
ACTIVITAT 1:

Segrià, Gironès, Selva, Osona, Bages, Anoia, alt Penedès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Maresme i Barcelonès.
Química i metall, transformació de metalls,productes alimentaris, tèxtil i confecció i electrònica.
Regió metropolitana de Barcelona.

ACTIVITAT 2:

He triat el Barcelonès.
Energia i aigua: 57
Química i metall: 666
Transformació de metalls: 4926Productes alimentaris: 504
Textil i confecció: 3075
Edició i mobles: 5091
Industria NCAA: 1434

ACTIVITAT 3:
1. Fabregas
2. Barcelonès- Barcelona
3. Textil (vestuari laboral i vestuari de seguretat)4. Doncs per lo que sembla no tindran mes de 100 treballadors, es una empresa que va néixer en el passeig San Joan de Barcelona en el any 1929 com una petita empresa familiar que ha anat passant depares a fills i la seva especialitat, des de els inicis a sigut sempre de vestuaris laborals.




ACTIVITAT 4:
1. La indústria metal·lometàlicajuga un paper clau en l'economia catalana. Convéassenyalar els efectes dinamitzadors de la indústria en el desenvolupament de l'economia catalana, sobretot per la seva aportació en R + D + i. Aquesta aportació beneficia tant al desenvolupament deproductes finals, com als processos productius de diferents activitats industrials. En aquest sentit, la indústria metal·lometàlica hauria de jugar un paper fonamental en el desenvolupament d'un nou modeleconòmic a Catalunya que basat en el subministrament de components, de productes metàl·lics adequats i en l'aplicació de les últimes tecnologies en els processos productius.

2. Ajuda a dinamitzar elR+D+i,. La industria metal·lometàlica esta obligada a millorar la seva competitivitat a traves de cooperacions entre empreses i centres de coneixement o la investigació tecnològica com ara lananotecnologìa, així com per medi de la renovació sistemàtica de mètodes de producció que optimitzen la productivitat, la qualitat i la seguretat laboral.

3. Doncs veure tot lo que es produeix amb la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • tasca geografia 2 lliurament IOC
  • Geografia 4 Lliurament
  • 2 lliurament biologia
  • Geografia 2
  • GEOGRAFIA 2
  • Geografia 2
  • GEOGRAFIA 2
  • GEOGRAFIA 2

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS