Geografia

Páginas: 2 (405 palabras) Publicado: 9 de febrero de 2011
1. Explica en què consisteix el sector terciari i posa'n exemples d'activitats terciàries. Quins altres elements s'inclouen en la nova definició d'aquest sector i amb quin nom es coneixen?
2. On eslocalitzen fonamentalment les activitats terciàries? Quines són les principals causes de l'expansió d'aquest sector?
3. Explica que és el comerç interior i indica els diferents tipus. Quins agentsintervenen en el circuit de distribució d'aquest comerç?
4. Quins són els mitjans de transport més importants? Quins es dediquen predominantment al transport de mercaderies? Quines creus que són leslínies de transport més importants del món (quines zones o indrets uneixen principalment cadascuna de les diferents línies)?
5. Quines són les conseqüències del turisme? On i quan es va celebrar lasegona conferència sobre canvi climàtic i turisme i quins acords es van prendre al respecte, per tal de respondre al canvi climàtic? Consulta la presentació adjunta.
1- El sector terciari o de serveixconsisteix en totes les activitats ecònomiques que no produeixen béns materials com el transport, comerç, comunicacions, ensenyament, turisme, administració.
S’està parlan d’una novaclassificació la del sector terciari clasic ( que inclou el transport i les feines més rutinàires del sector quaternari (activitats més qualificades i tecniques i de gestió)

2- Les activitatsterciàries es localitzen en els països industrialitzats amb un 58%,països desemvolupats amb 50% i els països subdesenvolupats amb 37%%

3- Es considera comerç interior el que es desenvolupa dins l’Estat,pot ser comarcal, provincial, regional o estatal. Aquest tipus de comerç fa que segueixi un circuit per que pugui arribar al consumidor. Normalment aixó és fa mitjan uns intermediaris com són elsmajoristes que aquest compren grans quatitats de productes i el distribueixen als minoristes per poder abastir a les seves botigues

4- Els mitjans de transport més important són per carretera,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografia
  • Geografía
  • Geografia
  • Geografia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS