george washigton

Páginas: 2 (304 palabras) Publicado: 27 de enero de 2014
George Washington

George Washington va néixer el 22 febrer 1732 a la vora del riu Potomac, a la finca de Bridge s Creek, a l'antic comtat de Westmoreland, en l'actualestat de Virgínia. Pertanyia a una distingida família anglesa, pròpia de Northamptonshire, que havia arribat a Amèrica a mitjans del segle XVII i havia aconseguit amassaruna considerable fortuna. El seu pare, Augustine, propietari d'immenses propietats, era un home ambiciós que havia estudiat a Anglaterra i que en morir la seva primera dona,Jane Butler, qui li havia donat quatre fills, va contreure segones nupcias amb Mary Ball, d'una respectable família de Virgínia , que li va donar sis fills, entre ellsGeorge.

Poc se sap de la infància del futur president, llevat que els seus pares el destinaven a una existència de colon i per això no va anar més enllà de les escoles ruralsd'aquell temps: entre els set i els quinze anys va estudiar de manera irregular, primer amb el sagristà de l'església local i després amb un mestre anomenat Williams.Allunyat de tota preocupació literària o filosòfica, el noi va rebre una educació rudimentària en el llibresc, però sòlida en l'ordre pràctic, al que ho inclinava el seu actiutemperament.

Ja en l'adolescència estava prou familiaritzat amb les tasques dels colons com ara conrear tabac i emmagatzemar els raïms. En aquesta època, quan tenia onzeanys, va morir el seu pare i va passar a la tutela del seu germanastre gran, Lawrence, un home de bon caràcter que, en certa forma, va ser el seu tutor. A casa, George vaconèixer un món més ampli i refinat, doncs Lawrence estava casat amb Anne Fairfax, una de les grans hereves de la regió i acostumava a anar amb l'alta societat.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Washigton Irving
  • Georg
  • George
  • George
  • george
  • George
  • George
  • George

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS