Geoxtrem

Páginas: 4 (757 palabras) Publicado: 15 de febrero de 2014
EXEMPLE DE LA QUALITAT D’UNA EMPRESA D’ESPORTS D’AVENTURA.
(Amb negreta les característiques més importants que fan que aquesta empresa que he pres com a model, es diferenciï per la seva qualitat,i per això és pionera.)
Geoextrem és una empresa d'Activitats de Muntanya i d'Aventura , especialitzada en turisme actiu situada a l'espectacular entorn natural de la comarca castellonenca de l'AltMillars , entre les poblacions de Montanejos i la Pobla d'Arenós .
Des de l 'inici de l'activitat l'any 2002 , fins a l'actualitat , l'objectiu principal de Geoextrem ha estat la millora constant delsnostres serveis, oferint activitats on preval la CALITAT , L'ATENCIÓ personalitzada , i la SEGURETAT , element prioritari per tot l'equip Geoextrem .
A Geoextrem som pioners en desenvolupar aquestesactivitats a Montanejos , i seguim amb la mateixa il·lusió , oferint noves aventures , sense perdre l'esperit que ens caracteritza .
Les nostres activitats es realitzen sempre en el medi natural ,en plena natura , amb instal·lacions dissenyades i equipades per nosaltres mateixos , utilitzant materials de primera qualitat i homologats .
El nostre EQUIP el componen persones vinculades alsesports de muntanya , amb gran experiència en aquest tipus d'activitats , titulats en diferents disciplines , i que comparteixen la passió per la muntanya .
Geoextrem destaca per oferir un servei de guiestotalment personalitzat i coneixedors de l'entorn on es desenvolupen les activitats perquè et sentis segur en tot moment , és per això que la nostra ràtio és de 5 o 6 participants per guia , de maneraque així , puguem garantir la qualitat del nostre servei perquè l'aventura es converteixi en una sensació inoblidable .
A Geoextrem t’ apropem la muntanya perquè gaudeixis d' ella i experimentisnoves sensacions, no necessites tenir una gran forma física ni experiència prèvia , només ganes de passar-ho bé, i de conèixer noves experiències .
Per què elegir aquesta empresa?
A l'equip de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS