Geriatrico Palamos

Páginas: 3 (665 palabras) Publicado: 24 de enero de 2013
3.NORMES
NORMES HIGIENICOSANITÀRIES:
Li recomanem la màxima cura en la seva higiene i endreça personal. Haurà de fer-se una higiene bàsica diària sol o amb l’ajuda del nostre personal auxiliar ibanyar-se, com a mínim, un cop per setmana o amb la freqüència que estableixi l’equip d’Infermeria.
Cal que a la seva habitació no hi emmagatzemi aliments, begudes o altres productes que puguin fer-semalbé. Recordi que té establert el règim alimentari adequat a la seva salut i, en el cas de voler prendre altres aliments o begudes caldrà consultar-ho al metge o a la seva infermera.
Tampoc no espermet l’existència de cap tipus de medicació o material sanitari a les habitacions, sense el vist i plau del metge o infermeria.
NETEJA:
Col·labori amb el personal de neteja a mantenir el centre enperfectes condicions higièniques; utilitzi les papereres i avisi al personal de planta davant de qualsevol incidència.
CANVI D’HABITACIÓ:
Es podrà efectuar un canvi d’habitació, o fins i tot deplanta, per motius assistencials justificats, i per necessitats d’habitacions concretes en un moment donat, sempre previ avis al pacient-resident i la seva família. Es pot decorar la seva habitació ambobjectes personals i coses del seu gust. S’haurà de respectar l’ordre i distribució dels mobles existents. Està prohibit fer forats a les parets. Podrà disposar d’aparell de ràdio o musica a l’habitaciósempre que respecti les normes de descans i silenci.
VISITES:
Totes les persones que vulguin visitar-lo a Palamós Gent Gran poden fer-ho. L’horari de visites és de 10 al matí a les 8 del vespre. Sihi ha necessitats assistencials que ho requereixin i cal vetllar el familiar a la nit, es flexibilitzarà l’horari.
ACOMPANYAMENTS:
En cas que el pacient-resident necessiti anar a una visitaprogramada al metge especialista de l’Hospital, o a un altre servei, com per exemple l’odontòleg o l’optometrista, i no pugui anar-hi tot sol ni la família se’n pugui fer càrrec, Palamós Gent Gran ofertarà...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Geriatrica
  • Geriátricos
  • palo
  • Palo
  • pala
  • palados
  • Los palos
  • Palas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS