gfjxgj

Páginas: 3 (740 palabras) Publicado: 25 de febrero de 2014
Ins Joan oró
Homo Neanderthalensis
Treball del homínid

Mª Alexandra Rivero Evangelista
03/02/2014





Treball sobre un Homínid
1. Nom del homínid ( nom científic en llatí):
HomoNeanderthalensis.
2. Nom popular ( si es que en té ):
Homo Neandertal.
3. Edat ( restes d'entre ... milions anys i ... milions anys ) Si es fa esment a una troballa en concret, es dirà l'edatd'aquella troballa.
Els primers fòssils van ser trobats a Engis (Bèlgica) al 1829. més tard a Gilblartar, en la pedrera de Forbe en 1848, però no es va reconèixer el significat d'aquests dos descobrimentsfins a bastant després que es donés a conèixer el famós Neandertal.
4. Lloc o llocs on s'han trobat les seves restes ( un mapa marcant la situació de les troballes queda bé ) Quin any o anys es vantrobar les restes ( com a mínim l'any en que es van trobar les primeres restes ) Qui les va trobar ???

Situacions on es van trobar fòssil
Fuhlrott i Schaffhausen, van ser dos científics quetrobaren fóssils, al 1829.







5. Què s'ha trobat ( per exemple un crani , o per exemple un esquelet gairebé complet , o restes de 8 esquelets o un maxil·lar inferior ) Una imatge de què s'hatrobat queda bé ).

Fragment del crani Neandertal-1 que va estudiar Fuhlrott.
Es va trobar un crani, més tard van reconstruir un esquelet.
6. Característiques de les restes trobades ( es pensa queés d'un nen de tants anys, o d'una femella de la qual es calculen ... anys) alçada estimada, pes estimat , anys estimats, volum cranial) Podem deduir si tenia alguna malaltia, es pot saber de que vamorir ??? Tenia dimorfisme sexual ?? Imatge de com es pensa que era , ....
Creuen que era una femella, d'uns 1,65m i l'any es diu que les dones arribaren als 30 anys. els seu crani era allargat i ampliamb una capacitat cranial de 1550cm2 . I no es sap de que va morir.
Es pensa que era així:

"Wilma Neanderthal", recreació artística realitzada el 2008 per la National Geographic Society....
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS