gggdddddddddddddd

Páginas: 4 (794 palabras) Publicado: 3 de abril de 2013
Comentari de text
T.Nagel, a ¿Qué significa todo esto?

“ Sovint la nostra capacitat analítica està altament desenvolupada abans de posseir un gran coneixement del món, y al voltant del catorzeanys molta gent comença a pensar pel seu compte sobre problemes filosòfics: sobre el que realment existeix, si podem saber alguna cosa, si alguna cosa és realment bona o dolenta, si la vida té algunsignificat, si la mort és el final. S’ha escrit sobre aquests temes durant milers d’anys, però la matèria primera filosòfica prové directament del món i de la relació directa que hi tenim, no pas delscriteris del passat. Aquesta és la raó perquè, una vegada o altra, qui mai no hagi llegit res sobre aquests problemes se’ls acabi plantejant”.

Anàlisi

-Termes i conceptes filosòfics:
En aquesttext, el terme fonamental es: “la matèria primera filosòfica prové directament del món i de la relació directa que hi tenim, no pas dels criteris del passat”, que els primers filòsofs no tenienninguna experiència de filosofia així que podria dir-se que van ser el primers que no van agafar un model a seguir en la filosofia, es a dir, filosofia pura.

-Títol:

“El perquè de tot”, jo crecque aquet seria una bon títol per a aquest text, ja que explica de coma cada persona al llarg de la seva vida es fa preguntes com: la vida te algun significat?, com sabem si una cosa es bona odolenta?… El que defensa aquest text es que cada persona te la seva capacitat per a fer-se preguntes i respondre-les per el que li passa transcurs a la seva vida.









-Estructura:

En aquestfragment el podríem dividir en tres parts. La primera, compren de la primera línia fins a la cinquena, que ens explica els dubtes que tenim al transcurs de la nostra vida. En la segona, compren de lacinquena fins a la setena línia, que ens comenta sobre la primera filosofia, i per últim, la tercera part, compren des de la setena línia fins la novena, que ens diu que encara que no ens preocupa...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS