ggggggg

Páginas: 3 (645 palabras) Publicado: 13 de febrero de 2014
HAIR I JESUS CHRIST SUPERSTAR.




























Hair:

Hair (1979) és una pel · lícula musical dirigida per Miloš Forman i protagonitzada per JohnSavage, Beverly d'Angelo i Treat Williams. Basada en el musical homònim de 1967, la pel · lícula va ser nominada al César a la Millor pel · lícula estrangera.


Argument
Aquesta pel·lícula estàambientada en els anys 60 `s , més o menys , on en aquest llavors als Estats Units es vivia la guerra del Vietnam , va sorgir el moviment hippie i amb això amor , pau , drogues i la llibertat sexual .
Lapel·lícula tracta sobre un jove de poble anomenat Claude Bukowsky , ell va a la cuitat per poder allistar-se en l'exèrcit i anar a la guerra , però quan arriba a la ciutat es troba amb una noia ( Sheila) de la qual s'enamora , però no només la troba a ella sinó que també fa amistat amb un grup de hippies .
Un d'ells ( Berger ) s'adona que Claude s'ha enamorat i llavors tracta d'animar perquès'acosti a la noia , però Claude no s'atreveix a fer-ho , així que Berger es veu obligat a ajudar al seu nou amic assistint a una festa privada de la família de Sheila .
A conseqüència d'això Claude i elsseus nous amics hippies són detinguts i per sortir han de pagar una fiança , però l'únic que tenia diners per fer-ho era Claude , llavors Berger li suplica que li permeti sortir per aconseguir dinersi poder treure a tots , Claude va tenir de cedir a la petició de Berger qui més tard retorn amb els diners per treure als seus amics d'allà .
Després d'això Claude viu moltes experiències estranyesamb els seus nous amics , i va poder entrar en contacte per fi amb Sheila però s'adona que ha de marxar, i Berger qui ja li havia pres un gran afecte estava molest . Ja en l'exèrcit Claude es preparavaper a la guerra i li escrivia cartes a Sheila , ella ja era bona amiga de Berger i els va mostrar la carta on Claude deia que estava bé i es trobava a Nevada .
Així que van decidir viatjar a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • ggggggg
  • ggggggg
  • ggggggg
  • GGGGGGG
  • ggggggg
  • Ggggggg
  • Ggggggg
  • ggggggg

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS