ghlcxc

Páginas: 2 (396 palabras) Publicado: 11 de noviembre de 2014
DEURES DE RECUPERACIÓ DE 4T D’ESO DE L’ÀREA DE SOCIALS:

PROTOCOL PRESENTACIÓ DELS DEURES DE RECUPERACIÓ:
Presentar el treball en fulls DIN-A4 blancs. Podeu fer servir una pauta.
Cal fer unaportada amb totes les dades:
Nom i cognoms dels alumnes, assignatura a treballar, nom del professor i curs. Tenir cura de la presentació, marges, cal·ligrafia, ortografia, darrer full en blanc....El dossier de treball es presentarà grapat a l'esquerra (no feu servir cap altre tipus d'enquadernació). Tots els treballs s'han de presentar escrits a mà.

1. Com que hi ha molta matèria i eltemari és extens, he escollit uns apartats de cada tema. Per tant, només caldrà estudiar per l’examen de recuperació els següents apartats dels temes del quadern d’estudi.
Tema 1: apartats 1, 2, 7 i 8Tema 2: apartats 2, 3, 4 i 7
Tema 3: apartats 1, 3 i 5
Tema 4: apartats 1, 2 i 5
Tema 5: apartats 1, 2, 3 i 4
Tema 6: apartats 1 i 3
Tema 8: apartats 1 i 3
Tema 9: apartats 1, 2 i 5
Tema 10:apartats 1, 3, 4 i 5
Tema 11: apartat 1 i 3
Tema 12: apartats 1 i 3
Tema 13: apartats 1 i 2

El control constarà de dues o tres preguntes per desenvolupar un tema o un apartat, i també hi haurà 20preguntes tipus test. Cadascuna de les dues parts de l’examen valdrà el mateix.
2. Feines:
a. Lliurar el dia de l’examen de recuperació de setembre, tal com expliquen els criteris de presentacióque has trobat aquí a la web, els resums de tots els temes i apartats anteriors (només els de la llista que has d’estudiar).
b. Fer una presentació amb Power Point o Prezzi d’un dels temes que entrena examen:
i. Seguiràs els mateixos criteris de presentació que has fet servir durant el segon i tercer trimestre. No pots repetir un tema del qual has fet el treball durant el curs.
ii. Tambéhauràs de fer un esquema de la unitat escollida amb el programa “Text 2 mind map”, i posar-lo a una carpeta compartida nova que hauràs de fer en el “Dropbox”. Aquesta carpeta la compartiràs amb el mail...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS