ghsaadddddddddddd

Páginas: 3 (507 palabras) Publicado: 17 de febrero de 2015
El cens total
John Futh parla del seu veí Mr. Franky. Treballava en un despatx de prospeccions en sorra, on investigàven les possiblitats auríferes en diferents sorres.
John viatjà a dos llocsdiferents seguint Mr. Franky : a Daliana, on surt de les oficines de Societat d’Estudis Orals S.A. ; i a Ofense, en l’empresa d’Aigües Marítimes S.A.
Li resultava un cas estrany i la curiositat li vafer entrar al despatx on treballava el seu veí. Les habitacions del qual estaven insonoritzades, i hi havien uns arxivadors metàl·lics enorme si uns paquets.
Va traure un fitxer a l’atzar, on va trobarun nom amb dues dates de naixement diferents. Buscà el seu nom, i va descobrir que aquells noms havien sigut la mateixa persona, i que havien viscut en diferents llocs i èpoques ; la seva personatenia dotze segles de vida. Va arribar a la conclusió que les persones es repetien, i que només canviuaven de nom i de ciutat.
Va buscar el nom de la seva difunta esposa, Moure. Ara es deia RuthOrdàlia, tenia sis anys i vivia en New York.
Anà a buscar-la i passejaren.
L’empresa va desaparèixer de la seva ciutat.

Un món distant i veí
Alida va retallar d’un periòdic una oferta de treball en laque li demanaven ser dona, sola, òrfena i amb coneixement perfecte d’anglés i francés.

Es va presentar al lloc on treballaria, on hi havia una targeta que posava Pietro Rambla.
Hauria de traduirtextos de l’anglés i francés a l’italià, i tindria un bon sou ; treballaria vuit hores durant cinc dies a la setmana.
Ell passava moltes hores fora del despatx, perseguint diaris i revistesestrangeres, que després havia de traduir ella, i hauria de fer dues còpies.
Alida va començar a sospitar i va entrar al seu despatx, en el caixó només hi havia una còpia de cada article que traduïa.
Vadecidir anar a l’edifici on vivia Pietro, per descobrir cap on anava l’altra còpia, ; però ningú va entrar ni sortir de sa casa i al dia següent la còpia seguia desapareixent.
Finalment, un dia va anar...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS