ghudisfjadf

Páginas: 2 (269 palabras) Publicado: 14 de enero de 2015

No tots els canvis son bons

Els dilluns acostumen a ser uns dies durs i cansats; a poca gent li agrada tornar a la feina desprès de dos dies defesta. Però gràcies al Crackòvia el primer dia de la setmana tenia alguna cosa bona, era com un petit oasis on desconnectaves de la feina. I parlo enpassat  perquè ara aquest programa ja no és el que era. Aquesta nova temporada el programa ha perdut molt.

Com a ex fanàtic del programa crec que s’haperdut l’humor i el dinamisme que tant ha caracteritzat el programa i que el va portar a la elit de TV3. Heu intentat fer de Crackòvia una imitació de“El Intermedio” però ha quedat clar que els presentadors no tenen la mateixa gràcia que El Gran Wyoming. Els actors no s’assemblen gens als personatges quepretenen imitar i això fa que el programa perdi una de les característiques més significatives. També vull dir que el programa ha perdut dinamisme.Abans Crackòvia era una seqüencia de gags, cada programa estava format per uns deu gags. En canvi ara el programa es focalitza en els dos presentadors, elsgags han perdut importància. Sé que l’humor és una cosa relativa i que segurament hi ha gent que li agrada més el format del nou programa però penso quesón una minoria.

I jo em pregunto: perquè canviar la formula que tants riures ha donat als espectadors? Sé que segurament la resposta està en elpressupost del programa però crec que l’actual Crackòvia podria ser molt millor si es recuperessin alguns aspectes del passat. Ignasi Omedes. Barcelona
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS