ghyui

Páginas: 2 (290 palabras) Publicado: 4 de noviembre de 2013
L’altre diu que si, que el l’en porta i després d’anar a veure on es troba la seva americana, comencen a ballar y ell li diu que en unany ella serà la seva dona y la seva reina. Li anomena Colometa i ella, després de dir-li que es promesa es va corregent cap a la sevacasa, amb ell corregent darrere ella dient-li que no vaja a soles pel carrer, que se la robarien.

CAPÍTOL II Natàlia ha quedat ambQuimet però ell arriba tard. Ella no s’atreveix a dir-li res per si de cas s’ha confós ella. Aleshores donen un passeig i ella no sapcom dir-li que ja ha deixat a en Pere com ell li demanava cada vegada que es veien. Quan es troben al parc, ell comença a explicar-liquins son els drets de l’home i la dona i que a ella li te que parèixer bé tot el qui ell digui, i que si no li pareix bé es perquè ellano ho entén. De sobte ell es posa a córrer agafant-li fins eixir del parc i quan es troben fora li diu que no es fiï perquè quan lipuga arreplegar, li baldarà.

CAPÍTOL III Quan Natàlia es troba amb en Quimet, aquest comença a dir-li que te que deixar el treball a lapastisseria perquè el pastisser va darrera de les dependentes. Natàlia es pensa que en Quimet no li te confiança però ell li diu quesí, que només no vol que el pastisser es diverteixi a la seva costa. Natàlia li diu que això no te cap de sentit i que no deixarà el
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS