Gimelandia I El Sobaco De Fafa

Páginas: 2 (336 palabras) Publicado: 20 de mayo de 2012
MONARQUIA O REPÚBLICA?

Monarquia o república, reis o poble, es un tema complicat. En el país on vivim, a España, tenim un sistema polític basat en una monarquia parlamentaria, esa dir el rei mana però no governa. Això vol dir que tenim un rei però la seva funció no es més que viure gratis, dels diners de la gent que treballa, es guanya un sou i no te dinersper pagar la seva salut i la de la seva família, però que en canvi paga la vida i les vacances de un personatge que no té ni to ni veu en el “seu” país.
Però tanmateix tenim almotor de la societat espanyola com és el Govern, un govern no menys corrupte que la monarquia. Un govern que en comptes de complir amb les seves funcions com prioritzar el ben estardel poble, la seguretat la justícia i la salut, lo únic que fa es aprovar retallades que avui en dia s’han convertit en un trending topic en tot el món, deixant en evidencia a tota lasocietat espanyola. No obstant això, també s’han aprovat algunes fantàstiques retallades en educació. No aprofundiré més sobre que ha fet malament el govern que nosaltres mateixoshem triat.
Finalment i com a conclusió diré que necessitem un model govern polític que no robi els nostres diners, que faci tot el possible per aconseguir fomentar el futur del jovesi no retallar fons a la educació, que no ens deixi a les portes de la mort amb retallades absurdes i innecessàries en salut i en les investigacions científiques. Jo penso que laesglésia no ens paga la vida i no calia perdre 55.000.000 d’euros en la visita d’un personatge que no ha aportat cap be a la societat espanyola i que en comptes de prendre decisionsperjudicials per a nosaltres pensin en les conseqüències que poden tenir, i que per fi compleixin amb el seu propòsit com a màxims representants d’una societat.

Ashot Simonyan
1 bat B
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • sobaco
  • Fafa
  • Fafa
  • fafas
  • fafa
  • fafa
  • fafa
  • Fafas

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS