Globalizacióm

Páginas: 2 (300 palabras) Publicado: 13 de marzo de 2013
Globalització i Antiglobalització
Globalització: Tendència dels mercats i de les empreses a expandir-se, aconseguint una dimensió mundial que sobrepassa les fronteresnacionalsAntiglobalització: Moviment de protesta contra el capitalisme i el model neoliberal, que ha organitzat nombroses campanyes contra els efectes de la globalització econòmica.
Comparació: Laglobalització vol expandir-se per altres països per exemple les empreses o mercats com McDonald’s ,en canvi la antiglobalització no es volen expandir per altres països com fan altresempreses. La antiglobalització esta en contra de les empreses que s’expandeixen per altres ciutats, països...
Noticia: Gas Natural és Globalitza
Dos contractes excepcionals, un perabastir-se de gas natural liquat subscrit fa set mesos amb el grup nord-americà Cheniere i un altre de subministrament d'aquest mateix tipus de gas al grup indi Gail signat fa uns dies,impulsen el canvi de model de negoci i l'accelerat procés de globalització emprès per Gas Natural Fenosa (GNF) a l'empara del seu pla estratègic fins al 2014 elaborat després de laintegració de l'elèctrica a la gasista. La internacionalització, que li està permetent salvar els seus resultats malgrat la crisi que es viu a Espanya, li aporta ja, amb dades a 30 de juny, el42% del resultat brut d'explotació (10 punts més que fa un any) i el 30% dels seus vendes totals (des de juny de 2011, la facturació a l'exterior de GNF ha crescut un 44,5%).
Conclusió:Nosaltres creiem que en teoria tendrien que pondre unesn lleis a les empreses extrangeres, com: que tinguin un maxim dels beneficis, perque sigui igual que las de les empreses locals, isi guanyen més del compte li donen a l'estat i que ell faci una inversio a les empreses locals i així les empreses no guanyarien més que les locals i no tendrien que tancar.

Imatges
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • globalizaciom
  • La globalizaciom
  • Relacion Globalizaciom
  • globalizaciom
  • Globalizaciom
  • globalizaciom
  • Globalizacióm
  • Globalizacióm

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS