globalizacion

Páginas: 3 (573 palabras) Publicado: 23 de febrero de 2014
ACTIVITAT 1.- LA GLOBALITZACIÓ EN EL NOSTRE COS. Observa l'impacte de la globalització en el teu cos: les teues peces de roba, els productes que poses sobre el cos, el menjar, beguda o fàrmacs queingereixes. Observa on compres tals productes, on es fabriquen i les empreses que els produeixen. Relaciona açò amb la globalització.

1.- Dates de realització

17 febrer

2.- Dates delliurament

24 febrer

3.- Caràcter

Transtemàtica. En Grup ( de 5 o 6 persones)

4.- Puntuació

Fins a 4 punts

5.- Objectius

1.- Pensar la globalització no sols com una sèrie de processosmacrosocials o macroeconòmics de caràcter extern, sinó també com un complex fenomen que afecta nostres vides, a la nostra quotidianitat i a la nostra intimitat. La prova més evident d'això consisteix adetectar les empremtes i impactes que la globalització té en el nostre propi cos, atenent als productes, substàncies o objectes que posem en contacte amb ell, i que per això ens acompanyencontínuament. Es tracta, en este cas, d'una globalització incorporada, feta cos, una globalització no sols localitzada sinó també personal.

2.- Connectar els signes de globalització que trobem en el nostrecos amb els grans processos globalitzadors en les seues més diverses dimensions (econòmica, ecològica, cultural, demogràfica, política i social). Processos que es realitzen per mitjà de la intervencióde grans corporacions, estats, organitzacions transnacionals, associacions de la societat civil, moviments socials, institucions cientificotècniques, grups religiosos o personatges destacats, entrealtres agents socials.

3.- Detectar els processos de dominació social, així com els conflictes socials, que intervenen directament o indirectament en la globalització del nostre cos.

4.-Detectar quins aspectes essencials dels textos treballats es poden relacionar amb l'exemple triat sobre la globalització al nostre cos.

6.- Metodologia

1.- Opció A: Pots revisar tot el cos...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Globalizacion
  • Globalizacion
  • Globalizacion
  • La globalización
  • Globalizacion
  • Globalizacion
  • Globalización
  • Globalizacion

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS