Glogster

Páginas: 3 (555 palabras) Publicado: 30 de mayo de 2014
Teodor Schwann
Va néixer el 1810 a Alemanya (Neuss) va ser un naturalista, fisiolog i anatomista. Va ser considerat un dels fundadors de la teoria cel·lular va estudiar la generació espontània, ladigestio gàstrica, les fermentacions, les fibres nervioses i va descobrir la membrana que porta el seu nom.
Va publicar l’obra: [Investigacions microscòpiques sobre la coincidència dels animals iles plantes en l'estructura i el creixement.] Fent una síntesi de les aportacions anteriors de metges, zoòlegs i botànics arribar a afirmar que la cèl · lula és la unitat elemental de l'estructura iformació de tots els éssers vius.
Leeuwenhoek
Va néixer a Delft (Països Baixos) el 1632, va ser optic. Gràcies a la perfecció assolida en el polit de lents, va arribar a construir microscopis que,encara que molt senzills, van permetre considerables avenços en el coneixement de la cèl · lula.
Per aquesta raó es pot considerar el pare de la microscòpia, si això, és mundialment reconegut com anaturalista en comptes de ser-ho per la seva depurada tècnica de òptic.
L'any 1668 va desenvolupar el descobriment de la xarxa de capil · lars demostrant com circulaven els glòbuls vermells pels capil· lars de l'orella d'un conill i la membrana interdigital de la pota d'una granota . En 1674 va realitzar la primera descripció precisa dels glòbuls vermells de la sang . Més tard va observar enl'aigua d'un estany , l'aigua de pluja i la saliva humana , el que ell cridaria animálculos , coneguts en l'actualitat com protozous i bacteris . En 1677 Anton van Leeuwenhoek va descriure elsespermatozous dels insectes i els éssers humans .
Va examinar plantes i teixits musculars , i va descriure tres tipus de bacteris : bacils , cocos i espirils . Amb tot , va mantenir en secret l'art de construirles seves lents , de manera que no es van realitzar noves observacions de bacteris fins que es va desenvolupar el microscopi compost al segle XIX .
Virchow
Va néixer a Pomerània, nord Poloia eL...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Tuturial Glogster
  • Tutorial glogster
  • Tutorial Glogster
  • Informe Glogster Copia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS