Good bye Lenin

Páginas: 2 (487 palabras) Publicado: 8 de abril de 2013
Good bye, Lenin

La pel·lícula narra la vida de la família Kerner, de l'Alemanya de l'est. La història comença a l'estiu del 1978, quan el pare fuig a l'oest i deixa la seva dona Christine i elsseus dos fills Alexander i Ariane a la RDA. Christine no s'interessa gaire per la política però, després d'unes depressions fortes, comença a identificar-s'hi.
Onze anys més tard, el 7 d'octubre 1989,està previst atorgar a la mare un premi amb motiu dels 40 anys de la RDA. De camí cap a aquesta cerimònia, per casualitat, és testimoni d'una manifestació en la qual participa Alexander, el seu fill.En veure com la policia dissol la manifestació a la força i que Alexander és fet presoner, ella es desmaia i entra en coma.
Poques setmanes després, cau el mur. Moltes coses canvien per als Kerner.L'empresa d'Alexander és dissolta. Ara treballa com a comercial d'antenes parabòliques. A més, s'enamora d'una infermera russa, Lara. La seva germana Ariane troba feina al Burger King, s'enamora d'unalemany de l'oest i es queda embaraçada. El juny de 1990, quan l'Alex fa el primer petó a la Lara, la mare de sobte surt del coma.
Atès que qualsevol mínima excitació podria ser fatal per al seuorganisme, es fa necessari amagar-li els grans canvis que s'han produït en els últims anys. Per això l'Alex fa ressuscitar la RDA dins el seu pis. Però això és més fàcil de dir que de fer. Al davant de lafinestra, penja un anunci immens de Coca Cola. Trobar cogombres en vinagre del Spreewald és més difícil que mai, i el mateix passa amb el Rotkäppchensekt (el cava "Caputxeta vermella", característicde l'Alemanya de l'est). Quan la mare persuadeix a en Alexander de posar-li una tele a l'habitació, ell i el seu amic Denis han de ressuscitar el programa de notícies de la RDA que ja no existeix.Però aleshores, quan la porten amb els ulls tapats a la casa Datsche (la casa d'estiu), ella explica als seus fills la gran mentida de la seva vida: el seu marit no la va deixar – com sempre se'ls...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • good bye Lenin
  • Good Bye Lenin, Politica
  • Good Bye Lenin
  • “Good Bye Lenin”
  • Good Bye Lenin!
  • good bye lenin
  • Ensayo Good Bye Lenin
  • Good Bye, Lenin

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS