Gotholàndia

Páginas: 4 (857 palabras) Publicado: 6 de junio de 2011
1.- Aspecte Tècnic:

1.1 Títol: Gotholàndia.
1.2 Autor: Pep Blay.
1.3 Editorial: Montena.
1.4 Col·lecció: Sèrie Infinita.
1.5 Lloc i any de l'edició: Barcelona2009
1.6 Nombre de pàgines: 270 pàg.

2. - Anàlisi del Contingut:

2.1 Argument:
- Un dia, Albert, un nen com qualsevol altre, estava en casa avorrit, quan la seva mare, sense capraó, li regala un videojoc de fantasia, “Gotholàndia”. Però va fer malament de donar-li el videojoc, ja que va aconseguir que no sortís de casa ni que llegeixi. Al donar-se conta, la mare el va manaruns dies a casa del seu oncle Fric, que es poeta i que viu en un poble aïllat de la muntanya .
Albert, al no entendre que la seva mare li regali un videojoc i desprès no li deixi jugar sel’emporta a casa del seu tiet a amagades. El problema es que al seu oncle tampoc l’agrada que jugui tant, però això no l’impedeix jugar a l’Albert, cada dia, quan el seu oncle se’n va ha dormir es posa ajugar sense que es doni conta. Però aquest “plan” li acaba sortint malament perquè un dia el seu oncle el veu jugant i el castiga tot un dia a la habitació, però l’Albert no para de jugar. Va fermalament perquè per la seva imprudència es va endinsar dins del joc, sen un personatge més. Tenia que complir missions per poder sortir. Si no complia les missions i no arribava al final es quedaria dinsdel videojoc per sempre. Té que fugir del pare llop etc.
Al final aconsegueix arribar al final i sortir del videojoc i reconèixer que feia malament de jugar tant a aquell joc i no llegir. Jaenyorava a la seva mare i al seu oncle.

2.2 Tema:
- Resum en una frase de la idea essencial del llibre. La idea essencial del llibre es que sapiguem que tenim que fer cas al que ens diuenels nostres pares, perquè si no els fem cas ens acabarem penedint.

2.3 Títol:
- “Gotholàndia”, es el nom del videojoc.
- Dins d’un videojoc.

2.4 Temps i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS