grado

Páginas: 2 (323 palabras) Publicado: 31 de mayo de 2014
LA COMUNICACIÓ
Polítiques de comunicació
Les polítiques de comunicació que els hi donem més importància son les de la venta personal, la publicitat i les relacions publiques.La venta personal es un punt clau en la nostra estratègia. La figura del venedor te la funció de transmetre als nostres clients tots els avantatges que els hi pot aportar la compradel nostre producte.
Perquè aquesta política tingui èxit hem decidit incentivar als nostres venedors amb unes bones comissions per cada venda que aconsegueixin del nostre cotxe.Per això els hi exigim que tinguin un coneixement ampli del producte que estan venen i les seves característiques corresponents, apart també volem que ajudin als clients sempre hodemanin i que el tracte amb ells sigui exemplar des de el moment que entren a la botiga fins que han sortit d’ella hagin comprat el cotxe o no.
La publicitat és la política decomunicació en que hi dediquem més inversió econòmica.
Un bon anunci a la televisió s’ha comprovat que és molt efectiu i que reporta moltes vendes del producte anunciat. Farem un anuncion es comparin dos vehicles, un de combustió interna i el nostre cotxe elèctric. Tot dos cotxes seran de bona estètica i de característiques similars, estaran conduint per lamateixa carretera un al costat de l’altre fins que al final arribaran els dos a una àrea de servei. Allí és on es veurà el punt clau de l’anunci, ja que sortiran els preus que els hi hacostat a cadascú la recàrrega. En aquell moment és on es veurà la diferència de preus; mentre un paga 30 euros, l’altre en paga 4-5.
A part de l’anunci televisiu també farempublicitat del nostre producte per ràdio, premsa i internet.
La política de relacions públiques que durem a terme té la intenció de promoure la nostra imatge més favorablement.
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Grado
  • grado
  • GRADAS
  • grado
  • Grado
  • grado
  • Grado
  • Grado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS