graduado de eso

Páginas: 3 (750 palabras) Publicado: 7 de mayo de 2014
Fase de planificació:
- Continuaré la narració explicant el dia que vaig conèixer a la meva parella com va ser tot.
- Explicaré com em van anar succeint tots els fets fins el dia d’avui.
-Començaré explicant el moment de trobar-me-la passejant per el passeig. Després, explicaré el que vam fer. Finalment, acabaré el text recordant el que vam passar y com estem a la actualitat.
- Ho explicarétot en 1a persona del singular "Jo", quan expressi les accions que faig i les emocions que sento. Usaré la 3a persona del singular "Ella", quan faci referència a Dèbora i, també, al seu fill.- Hoexplicaré tot en passat "Vaig sentir que...", "estava molt..."Havia vist...".
- En el 1r paràgraf explicaré breument com va succeir la trobada i què va passar després.
- En el 2n i 3r paràgrafsexplicaré què vam fer, el que ella em va explicar mentre passejàvem.
- En el 4t paràgraf resumiré les sensacions que vaig tenir i com em vaig sentir, és a dir, la intriga i la incertesa de l'inici, i lanostàlgia del final.
Fase de redacció:
La noia del cutxet
Estava caminant pel passeig, contemplant la gent que passava quan, de sobte, veig passar a una noia jove tot passejant amb un cutxet vermell, hiporta el seu fill petit d’uns dos anyets. Amb va impactar la seva mirada penetrant els seus cabells negres i la seva pell morena, va ser com si el destí la hagués posat al meu camí, el seu fill se liva caure el xumet al terra. M’hi vaig acostar i li vaig recollir. Gracies em va dir jo sense pensar-ho amb vaig presentar, de res el meu nom es Eduard. Ella somrient amb va respondre el meu Dèbora, iel petit com es diu? li vaig preguntar. El petit es diu Jaden amb va respondre.
Varem començar a passejar junts per el passeig i tot parlant varem decidir anar a fer un cafè a la cafeteria mespropera per poder xarrar amb mes calma i no allà al mig del passeig. Tot passejant amb va explicar que feia poc s’avia separat i que ara vivia sola amb el seu fill.
En arribar a la cafeteria ella es...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Graduado
  • Graduando
  • Graduada
  • Graduado
  • graduado
  • Gradu
  • Graduada
  • Graduado

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS