Granja Escola

Páginas: 3 (600 palabras) Publicado: 3 de marzo de 2013
Les granges escola


La granja escola:
La granja escola son centres educatius que van destinats als nens i ofereix la oportunitat d’experimentar vivències relacionades amb el món rural i tenirles primeres experiències grupals amb altres nens. Tot això s’ha anat perden amb el temps i la vida a la ciutat a estat un dels factors que hi han col·laborat.
Aquets centres estan especialmentequipats per rebre visites y formar-los en lo relatiu al medi natural i a l’educació ambiental. Aquets disposen de instal·lacions de petits horts i estables on el nen es pugui familiaritzar amb l’origen delsanimals que viuen a la granja, com els conills, les gallines, les vaques, els cavalls, els burros, els porcs, etc.
En funció de les característiques de la granja es necessitaran diferents perfilsprofessionals (monitors, personal de cuina, encarregats de netejar la granja,etc.) també serà necessari que el personal contractat tingui un tracte agradable amb els nens per tal de fomentar una bonarelació.
La granja escola esta format per un equip des de el personal de manteniment fins el de neteja. Els monitors o administradors son persones amb valors, il·lusió i professionalitat que es prenenaquesta feina amb una seriositat i una dedicació.
Totes aquestes persones treballen per aconseguir millorar la formació de cada nen i nena, intenten que els dies que estan a la granja siguindivertits i plens d’aventures, però també que produeixi un creixement a nivell personal i que hi hagi una bona relació amb els altres companys.
Els monitors de la granja són professionals amb una formacióadequada segons les necessitats de les activitats que desenvolupem (educadors infantils, educadors ambientals, psicòlegs, mestres, veterinaris etc..).
Altres característiques podien ser:
* Hi hagranges escola públiques i privades i la majoria acullen nens i nenes a partir de tres anys.
* S’hi pot estar un període d’un dia o de dos a cinc dies.
* La metodologia que s’acostuma a...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • LA GRANJA ESCOLAR, UNA EXPERIENCIA PEDAGOGICA BASADA EN EL AFECTO Y EL RESPETO A LA VIDA
  • la granja
  • La granja
  • la granja
  • La granja
  • La granja
  • Granja
  • la Granja

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS